HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για το site του Δημάρχου

γράφει ο Τάκης Χριστοδούλου Σερφάροντας στο διαδίκτυο για Καλαβρυτινά θέματα, βρήκα ότι ο κ. Λαζουράς διαθέτει δικό του site.  Δε...

γράφει ο Τάκης Χριστοδούλου
Σερφάροντας στο διαδίκτυο για Καλαβρυτινά θέματα, βρήκα ότι ο κ. Λαζουράς διαθέτει δικό του site. 
Δεν στέκομαι στο ότι έχει αντιγράψει σ αυτό όλη την θεματολογία του site του Δήμου Καλαβρύτων .
Αν έχεις συνηθίσει να αντιγράφεις, αν δεν είσαι πρωτότυπος, αυτό θα σε ακολουθεί μια ζωή.
Στέκομαι όμως και – το λιγότερο - είμαι θυμωμένος που χρησιμοποιεί το σύμβολο του Δήμου Καλαβρύτων που είναι η απεικόνιση του γλυπτού της Άννας Βαφειά στο τόπο της θυσίας των συμπολιτών μας, στην ράχη του Καπή .
Η οικειοποίηση συμβόλων και μάλιστα τέτοιου είδους είναι πράξη που μπορεί να την χαρακτηρίσει ο καθένας σ όλες τις βαθμίδες μιας αποδοκιμαστέας συμπεριφοράς .
Ταυτόχρονα δε, γεννά εύλογες υποψίες για ευρύτερης έκτασης οικειοποιήσεις.
Να αποκαθηλώσει πάραυτα το έμβλημα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη .
Τάκης Χριστοδούλου
Καλάβρυτα

9 σχόλια

  1. καλα ε.. μιλαμε για σκανδαλο μεγατονων. να διαθετει ο δήμαρχος δικο του site; που ακουστηκε;και μαλιστα να χρησιμοποιει λογοτυπο της αρεσκειας του; φοβερη αποκαλυψη. από την ωρα δε που το δημοσιευσε ο κος χριστοδουλου ολοι εχουν πανικοβληθεί. ο καμινης με τον παρθενωνα, ομπουταρης με τον ηλιο της βεργινας κ.α. τι να λεμε τωρα, ομαδικη ΄΄ αποκαθηλωση΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΥΤΑ , ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑ , ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ.
    ΤΑΚΗΣ Ι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρηση του Κ. Χριστοδούλου,και έτσι πρέπει να κάνουν οι πολίτες. Οι πολίτες είναι οι οραματιστές και οι καθοδηγητές του κάθε δήμαρχου!!!Αλλά μπράβο και στον δήμαρχο, που αφουγκράζεται τον κόσμο και αναλόγως διορθώνει!!!πιστεύω αυτό τον κάνει άνθρωπο πολύ συμπαθή προς όλλους,και γιαυτό πιστεύω ότι θα επανεκλεγεί Δήμαρχος!!!είναι πιο άνθρωπος από όλους όσους έχουν περάσει απ τον τόπο!!!

      Κ. ΒΕΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΒΕΡΓΟ ,
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΖΟΥΡΑ . ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ .
    Ο κ. ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ . ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ .
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ , ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΤΕ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
    ΤΑΚΗΣ Ι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράληψη η διευκρίνηση μου κύριε Χριστοδούλου:Είναι ο πιο άνθρωπος με την ιδιότητα του δημάρχου που έχει περάσει απ τον τόπο!!!Εγώ ουδέτερος είμαι,αλλά αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε!!Και το λέω με τρίτο μάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα πηρα χαμπαρι το φοβερο σκανδαλο του δημαρχου.απορω πως το λαγωνικο που το ανακαλυψε, μεταξυ των αλλων απαιτησεων , δεν ζητησε και την παραιτηση του. ελπιζω ο δημαρχος να εχει σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθει απο τις εμμονες των αργοσχολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΣΤΑ 65 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ , ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ , ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΛΑΖΟΥΡΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ.
    ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 ωρες την ημερα για την ανευρεση παραπτωμάτων του λαζουρα,ειναι πραγματικα σκληρη δουλεια, κανονικα πρεπει να ζητήσετε βαρεα και ανθυγειινα. ο λαζουρας όμως είναι εκλεγμενος δήμαρχος και εχει υποχρεώσεις δε μπορει να ασχολειται με την ''εργασια'' του καθενος.

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟΝ κ. ΛΑΖΟΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ .
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ .
    Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ.ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.