HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης ανακοίνωσε την συστράτευση του με τον Γ.Λαζουρά

Πριν από λίγο ο ιατρός Δημήτρης Κοντογιάννης ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Γιώργο Λαζουρά και την συνεργασία του για τις επικείμενε...

Πριν από λίγο ο ιατρός Δημήτρης Κοντογιάννης ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Γιώργο Λαζουρά και την συνεργασία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καλαβρύτων. Σε επικοινωνία που είχε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με τον κ. Κοντογιάννη μας δήλωσε οτι μετά από σκέψη και στα πλαίσια μια προγραμματικής συμφωνίας με τον κ. Λαζουρά αποφάσισε την συστράτευση του με την Δημοτική κίνηση του νυν Δημάρχου.   

43 σχόλια

  1. Τελικά ο Γιατρός έχει αδυναμία με την αντιπολίτευση ευτυχώς δεν θα ακολουθήσουμε γιατί εκτός των άλλων δεν είμαστε σίγουροι για την τελική του επιλογή !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα ο Γιατρος εχει αδυναμια στη κλειτορια. Ευτυχως που αποφασισε να βαλει και να τον ακολουθησουμε γιατι εκτος αυτου δεν ξερουμε αν καποιος αλλος ειναι ικανος να κανει κατι για αυτο το τοπο.

      Διαγραφή
    2. Αδυναμια στην αντιπολιυευση? Οπα οπα, καπου μπερδευτηκες μαλλον. Με τον Λαζουρα ανακοινωσε, οχι με τον Κατσικοπουλο και τον Παπαδατο!

      Διαγραφή
    3. μα όπου βάζει χάνει.....μόνιμη αντιπολιτευση......

      Διαγραφή
    4. Ενω τον Κατσικοπουλο και τον Παπαδατο τους εφαγε η συμπολιτευση...

      Διαγραφή
    5. Για ποιον γίνεται ο λόγος? Για αυτό που έχασε το Δήμο της Πάτρας και ήρθε να χάσει και στον Δήμο Καλαβρύτων??

      Διαγραφή
  2. Ναι έτσι είναι δεν θα ακολουθήσετε όπως πολύ εύστοχα είπες, γιατί πολύ απλά τώρα με την συστράτευση του Κοντογιάννη στον Λαζουρά, ο αρχηγός σας ο κύριος Κατσικόπουλος θα το σκεφθεί πολύ σοβαρά να κατέβει στις εκλογές!!!Χαμένος από χέρι!!!χαχαχα Ε ρε γλέντια τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίες επιλογές.....πάντα με τους χαμένους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι, φυσάτε το λίγο να κρυώσει.Πρωί μεσημέρι βράδυ μια κουταλιά!!!Χαχαχαχα σπίτι σας τώρα!!!Σε 5 χρόνια ελάτε πάλι!!!Με την έλευση του Κοντογιάννη ο Λαζουράς κλείδωσε την εκλογή!!!

      Διαγραφή
    2. μάλλον κάτι θα πάρεις και εσύ, εξου και η χαρά σου..

      Διαγραφή
    3. Μαλλον σου χαλασε τα σχεδια ο γιατρος και δεν θα φας τιποτα εσυ, εξου και η λυπη σου...

      Διαγραφή
    4. Ο Δουκλιάς, ο Κοντογιάννης αποφάσισαν αφουγκραζόμενοι τις προτάσεις και θέσεις που καταγράφηκαν στη συνάντηση του Δεκέμβρη του 2013 στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας μεταξύ δημοτικών συμβούλων δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Προέδρων Κοινοτήτων και λοιπών φορέων. Προέβαλαν το "εμείς" και όχι το "εγώ".

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδια... Ειλικρινα τωρα, μετα την αποφαση του Κοντογιαννη, υπαρχει λογος να κανουμε εκλογες? Μην ταλαιπωρειτε αδικα τον κοσμακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπαρχει λογος λεει... Σοβαροτατος! Πως αλλιως θα βγαλουμε τους συμβουλους?

      Διαγραφή
    2. Ενταξει μωρε, ενα Σαββατοκυριακο θα ταλαιπωρηθουν. Το δευτερο μπορουν να κατσουν σπιτια τους...

      Διαγραφή
    3. ΕΚΧΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ , ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ " ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ " ( ΔΙΒΑΖΕ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ) ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ . Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Το ίδιο σίγουρος ήταν και ο Παπαδάτος το 2010, έχοντας τον Κοντογιάννη στο πλάι του... αλλά δεν χαμογέλασε με το τελικό αποτέλεσμα.... ας μη βιαζόμαστε λοιπόν να προβλέψουμε αποτελέσματα και καταστάσεις...

      Διαγραφή
  5. Ο Δουκλιάς, ο Κοντογιάννης αποφάσισαν αφουγκραζόμενοι τις προτάσεις και θέσεις που καταγράφηκαν στη συνάντηση του Δεκέμβρη του 2013 στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας μεταξύ δημοτικών συμβούλων δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Προέδρων Κοινοτήτων και λοιπών φορέων. Προέβαλαν το "εμείς" και όχι το "εγώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι 'σαι καλά φίλε μου, μας έκανες και γελάσαμε. Ειδικά αυτό το " εμείς κι όχι το εγώ" ήταν κορυφαίο. Να 'σαι καλά, γελάσαμε κι απόψε.

      Διαγραφή
    2. Κάνετε κράτει λέω εγώ...! Κι ο Ολυμπιακός χτες για 4αρα πήγαινε και είδατε τι έγινε...!

      Διαγραφή
    3. ΙΝΔΙΑΝΟΣ(ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ...ΣΤΟΜΑ)4 Μαρτίου 2014 στις 1:06 π.μ.

      ναι!!!!!ισως ....προφητικο...αλλα και διδαχτικο!!!!
      με συνεπεια ,αισιοδοξια και χωρισ αλαζονια .... παμε(και γω μαζιτουσ) γιατη νικη!!!!
      τη δικαιουται την δευτερη ευκαιρια ο λαζουρασ ...με διφοροποιημενη συνθεση...ισωσ ναναι πιο αποδοτικο!!!
      τον κατσικοπουλο τον εχω ψηφισει....5-6 φορεσ....δικαιουμαι να μην τον ψηφισω και μια ακομα!!!
      καλοσ ειναι...δεν λεω,,,,αλλα ας δωσουμε ευκαιρια και σε αλλουσ.....μπορει πραγματι ο δημαρχοσ ναμην τα πηγε και πολυ καλα.....εδειξε στοιχεια που ...του δινουν ....εστω ανοχη...γιαμια ακομα προσπαθεια!!!!
      εργατικοτητα ...επικοινωνια με το πολιτη....διαχειριση τησ καθημερινοτητασ....
      τωρα ασ μασ δειξει τι αλλο μπορει να κανει...!!!
      και βεβαια καθοριστικο θα ειναι και το επομενο τριμηνο
      ειδομεν...

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΡΟ Ο ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΙ (ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ)ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
      ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...!!!!
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΩΝΕΣ.....ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΕ!!!!
      ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ....ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑΝΑΙ ΔΤΣΚΟΛΗ ΕΠΙΠΟΝΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!!
      ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ....ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!
      ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ....ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΗΜΕΝΗ ΣΟΔΙΑ !!!
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!
      ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙΣΑΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ;
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ.....ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ....;
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;
      ΤΟ ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ...ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ...
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ...ΘΑ ΔΩ!!!
      Η ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...Ή ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΠΟ ....ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΗΦΙΣΩ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ....
      Υ.Γ....ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΩΨΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ.....ΑΞΙΖΕΙΣ!!!
      ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

      Διαγραφή
    6. ΚΑΟΥΜΠΌΗ ΜΕ ΤΟ ...ΠΙΣΤΟΛΙ4 Μαρτίου 2014 στις 9:23 π.μ.

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ... "ΙΝΔΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟ...ΤΣΕΚΟΥΡΙ"
      πότε ψήφισες Κατσικόπουλο για Δημαρχο που λες 5-6 φορές????? ΕΚΤΌς ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    7. Θεωρώ τον κ. Κοντογιάννη απώλεια για τον Κατσικόπουλο και καλή επιλογή για τον Λαζουρά. Ευτυχώς για τον Κατσικόπουλο που ο γιατρός πήρε μαζί του και τους κ.κ. Δουκλιά και Μαντά και δεν του έμειναν αμανάτι. Επίσης δεν ξέρω αν τελικά ο κ. Παπαδάτος κάνει καλό ή κακό στον Κατσικόπουλο. Απώλεια για τον Λαζουρά αποτελούν οι κ.κ. Λατάνης, Μηλιτσόπουλος και Ανδρουτσόπουλος, που συντάχθηκαν με τον Κατσικόπουλο και τον ενίσχυσαν σημαντικά. Με λίγα λόγια βλέπω ισοπαλία στην Κλειτορία, μεταξυ των δυο υποψηφίων δημάρχων.

      Διαγραφή
    8. η κλειτορια ειναι μοιρασμενη γιατι ο κοντογιαννης πηρε μαζι και τα λαμογια που εχουν οικονομικους λογαριασμους ανοιχτους με το πρωην δημο κλειτοριας..........γιατι εχει σταματησει ο περιφεριακος κυριε δουκλια.γιατι δινετε παρων καθε μηνα κυριε καρρα.............

      Διαγραφή
    9. με τα 80000 ευρω που πηρε ο λαζουρας απο τα σπηλαια για να πληρωσει αμαρτωλο δανειο της δεπαποζ του σοκορελη τι εχετε να πειτε κυριοι κοντογιαννη,δουκλια,καρρα παπακαννελο που τον εβριζες κοντο απο τη βλασια δημοσια στο δημοτικο συμβουλιο.αντε να χαθειτε λαμογια................

      Διαγραφή
    10. Για το περιφερειακό σου απαντώ εγώ αντί για τον κ. Δουκλιά, πες στον φίλο σου Κατσαφάρα να φτιάξει το τοιχίο δίπλα στη γέφυρα επί του ποταμού και παράλληλα του περιφερειακούκαι ρώτα και τον φίλο μας τον Κατσακόπουλο γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ο αναδασμός, δεν έχουν αποζημιωθεί κτίσματα και δεν έχουν μπει τα σύνορα στους δρόμους στη σωστή τους διάσταση και πολλά αγροτεμάχια δεν έχουν και σήμερα πρόσβαση.
      Όσο για τα λεφτά που λέτε πως πήρε ο Λαζουράς υπάρχει διοικητικό συμβούλιο και δημοτικό συμβούλιο για αυτά. Γράψε μου τ όνομά σου γιατί βλέπουμε τους φίλους σου και μπορεί να σε κατηγορούμε τζάμπα...!

      Διαγραφή
    11. Ο Καρράς δίνει ΠΑΡΟΝ κάθε μέρα εκεί που πρέπει... και όχι εκεί που φαντάζεσαι. Και με τον τρόπο σου θα τον βάλεις απέναντι. Σ Τ Α Μ Α Τ Α Α Α Α Α Μ Η Μ Ι Λ Α Σ!! Θ Α Π Α Ε Ι Α Π Ε Ν Α Ν Τ Ι.............................!

      Διαγραφή
  6. Αυτές τις προγραματικές μπούρδες που έγραψε ο κολοτουμπας ο γιατρός στην κινή δήλωση του με τον Λαζουρα, δεν τις πιστευει ουτε ενα μικρό παιδί. Μας νομιζει για χαζούς και μια ζοή με τους χαμένους πηγαίνη. Κύριοι εκεί που φτίνετε, μετα να μην γλίφετε. Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KYNHΓΟΣ :

      Για ψάξτε λίγο το πραγματικό περιεχόμενο της συμφωνίας Λαζουρά Κοντογιάννη γιατι ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει ένα δώρο από Γερμανία .Θα επανέλθω!!!!!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ στα Καλάβρυτα Κυνηγέ....

      Διαγραφή
  7. εγω δεν καταλαβα κατι ρε παιδια αφου οπωσ λετε ο κοντογιαννησ παει με τους χαμενουσ γιατι ολοι τον παρακαλουσαν να παει μαζι τους κατσικοπουλου συριζα κλπ μαλλον θα θελαν να χασουν δεν εξηγειται διαφορετικα, αφήστε τον λοιπον στο λαζουρα να χασουν γιατι στεναχωριεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ…(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ)…….ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΙΛΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ Προσιτός ΚΑΙ Ανθρώπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΕΙΣ - ΤΕΣΣΕΡΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΛΑΖΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παππασ του λειπει .... το μυαλο σου και μια λυρα ολοι οι παπαδεσ μαζι του είναι, μοναστηρι καινουργιο ανοιγει αν θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο Φουφρής παπαδοπαίδι ήταν πριν γίνει καμαριέρα του κοντού με 25 χιλιάρικα το χρόνο.

      Διαγραφή
    2. ενημερωμενοσ πληρωσ εισαι για τις θεσεισ των μετακλητών του δημου, και το υψοσ της αμοιβησ, κουραγιο, γινονται και θαυματα καμια φορα πολεμα το.

      Διαγραφή
    3. Το ότι εγκρίνεις το γλύψιμο, την αμάθεια και την αμορφωσιά φαίνεται καθαρά από τον τρόπο γραφής σου. Πολέμησέ το κι εσυ φιλε, γίνονται και θαύματα κι ίσως κάποια στιγμή καταφέρεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

      Διαγραφή
    4. η αληθεια είναι ότι δεν γνωριζα ότι για να γινω καλυτερος ανθρωπος θα επρεπε να παρακολουθώ τους μετακλητούς του δημου, θα το λαβω υποψιν,αλλα εγω εννοουσα το θαυμα της ηττας λαζουρα, αν δεν σε ενδιαφερει μη το πολεμας αστον να ξανακερδισει.

      Διαγραφή
    5. και να πολεμησει θα σταματησει τον λαζουρα ρε φιλε;; άσ τον άνθρωπο στη στενοχωρια του.

      Διαγραφή
    6. Μάλλον εσύ θα στεχαχωρηθείς στο τέλος καρφί. Και να προσεχετε την εξυπνάδα σας και να κάνετε και καμια δεκαριά τεμεναδες στον κοντογιάννη που σας εδωσε λίγο εξυγονο, πεθαμένοι. Ειδάλλως από την πρώτη Κυριακη θα πηγαίνατε σπίτια σας.

      Διαγραφή
    7. η αληθεια είναι ότι πραγματι ο κοντογιαννης μας εδωσε οξυγονο να στειλουμε και στην αθηνα, στον καμινη, και πρεπει να τον τιμησουμε με τη ψηφο μας , τις τεμενάδες τι να τις κανει, οσο για τη δευτερη κυριακη που ελπιζεις, ξερεις ποιος κερδιζει;; εκεινος που θελει ο κοσμος για δημαρχο. βλ.προηγουμενη φορα.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.