HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Κλειτορία ο Δημ. Κατσικόπουλος - Οριστικοποιούνται τα ψηφοδέλτια -Ποιοι συμμετέχουν

Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της δημοτικής ενότητας Κλειτορίας βρίσκεται η ομάδα Κατσικόπουλου με επαφές συναν...

Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της δημοτικής ενότητας Κλειτορίας βρίσκεται η ομάδα Κατσικόπουλου με επαφές συναντήσεις στελεχών. Σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, μετά τις επισκέψεις σε Δάφνη, Πάος και Τριπόταμα του κλιμακίου της δημοτικής παράταξης ΔΕ.ΚΑ. του Δημήτρη Κατσικόπουλου όπου και συγκρότησαν τον κορμό των ψηφοδελτίων στις δημοτικές ενότητες Παΐων και Αροανίας, σήμερα βρέθηκαν στη Κλειτορία. Στην Κλειτορία ο κ. Κατσικόπουλος και η ομάδα του είχε επαφές με τοπικά στελέχη και αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής για την οριστικοποιήση του ψηφοδελτίου της δημοτικής ενότητας Κλειτορίας. Στην επιτροπή συγκρότησης του ψηφοδελτίου ορίστηκαν οι, Παπαδάτος Χρήστος (επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων), ο Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης,  Μιχαλόπουλος Ασημάκης (Μάκης) από Κλειτορία ο Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης από Κλειτορία και ο Λατάνης Δήμος επίσης από Κλειτορία. Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.  
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, o κ. Χρήστος Παπαδάτος επικεφαλής της «Ανεξάρτητης δημοτικής πρωτοβουλίας» εντός των ημερών θα δώσει στην δημοσιότητα το κείμενο συνεργασίας με την παράταξη "ΔΕ.ΚΑ." του Δημήτρη Κατσικόπουλου και θα ακολουθήσει η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων. 

48 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ:ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑΞΙ??? ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΚΟΝΙΑΑΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσείς οι άλλοι γεμίζετε σκαραβαίο....!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΧ ΔΟΛΙΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ. ΛΑΓΙΟ ΑΡΝΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΣΤΑΝΗ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΙΩΡΤΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΚΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ???ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. ενω ο Λαζουρας καθε μερα στην Κλειτορία ηταν ε???? Αληθεια τι μας εφτιαξε στην Κλειτορία και δεν το ξερουμε........Α ξεχασα μας εταξε νεκροταφειο....ωραια.........

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΔΑΤΟΣ ΜΙΑ,ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΑΥΤΟ!!!

      Διαγραφή
    6. ρε "φίλε' κάτι έχεις μπερδέψει, δεν είναι ο Παπαδάτος Δήμαρχος ο Λαζουρας είναι. Πες μας λοιπόν τι έκανε στην Κλειτορία ο Λαζουράς που παιδευόταν πόσους μηνες με τη γεφυρα, που θυμήθηκε μετα απο τοσα χρονια να νοικιάσει το "ξενοδοχείο" να πληρώσει δάνειο του Δήμου με λεφτά των Σπηλαιων στα καστριά, να σου πεταξει πεντε γλάστρες στην πλατεια για φάτνη τα Χριστούγεννα (ρεζιλι μας έκανε) και πολλά ακομα που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.....

      Διαγραφή
    7. ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ???ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ???ΡΕ ΟΞΩΩΩΩ!!!!

      Διαγραφή
    8. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ::::;;;;;

      Διαγραφή
    9. Εσυ αυλοκόλακα του Λαζουρά, να το προσέξεις το πολύ σκύψιμο και το πολύ γλύψιμο γιατί θα σου μείνει παντοτινό κουσούρι!!!

      Διαγραφή
    10. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΜΑΖΕ'Ι'ΚΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!

      Διαγραφή
    11. ΓΙΑ ΤΟ ...ΓΙΑΤΡΟ ΕΊΣΑΣΤΕ..........

      Διαγραφή
    12. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ... ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑ ΘΑ ΡΧΟΤΑΝ. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    13. οι κλειτοριοι δεν ψηφιζουν λυκουραιο και οι καλαβρυτινοι τον λαζουρα.παρτε το χαμπαρι η κλειτορια δεν ψηφιζει τον ψευτη τον λαζουρα που τους ελεγε κλεφτες.μονο τα λαμογια θα τον ψηφισουν που τους εχει ταξει διαφορα.

      Διαγραφή
    14. TO KINHTO ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ!!!ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ!!!

      Διαγραφή
    15. Ας μάθει επιτέλους κάποιος Λαζουρικός στην αγράμματη σοφεράτζα-καμαριερα που κάνει τον τζάμπα μάγκα, να γράφει σωστά το "όλη".

      Διαγραφή
    16. 70-80% ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Μιας και μιλαμε και για κωλοτουμπες, θυμιστε μου κατι ρε παιδια... Την προηγουμενη φορα ποιον υποστηριζε ο Κατσικοπουλος?? Για φρεσκαρετε λιγο την μνηνη σας! Γιατι ματια που δεν βλεπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχεση εχει αυτο ρε φίλε. Κολοτουμπα μετα απο τεσσερα χρόνια???? κολοτουμπα ειναι να λεει ο γιατρός άλλα το Σάββατο και άλλα την Κυριακή.........

      Διαγραφή
    2. Όσο και αν ευχαριστεί και όσο και αν δυσαρεστεί κάποιους,o Κοντογιάννης κάνει την μεγάλη διαφορά!!!

      Διαγραφή
    3. Κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς και τους συμπολίτες τους πρόβατα και τον Κοντογιάννη τσοπάνο τα φέουδα όμως τελείωσαν και στην Κλειτορία και σε όλη την Ελλάδα έρχεται η ώρα της αριστερας ...

      Διαγραφή
    4. Οι Φεουδάρχες δήλωναν αριστεροί και λειτουργούσαν δεξιά.... Τέτοιους αριστερούς δεν ΘΕΛΟΥΜΕ.....!

      Διαγραφή
  3. Ω... Ρε... άρχισαν τα όργανα... Κι είμαστε ακόμη στις αρχές του Μάρτη... Γέλια που θα κάνουμε μέχρι το Μάη!... Όλοι αυτοί κόπτονται τώρα και νοιάζονται για τα Καλαβρυτα και τα Καλαβρυτοχώρια!!! Βρε ΟΥΣΤ λαμόγια... μια ζωή λαμόγια!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω απο που ενημερωνεσαι ρε φιλε, αλλα το σαββατο δεν παρθηκε καποια αποφαση. Μαλλον απο καποιον κατσικοπουλικο γιατι μονο αυτοι βγαζουν τετοιες βρωμες! Βδομαδες τωρα! Τωρα το φυσατε και δεν κρυωνει! Να δω τι θα κανετε χωρις τον γιατρο στη Κλειτορια! Αναψτε κανα κερακι μπας και πεσει κατω απο 70%! Αναψτεεεεεε γιατι χανομαστεεεε....!!!

      Διαγραφή
  4. Κλειτορία -Καλάβρυτα τα δύό κακά του Δήμου. την διαφορά την κάνουν τα χωριά, Ας ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στα χωρια ο γιατρος μας θα δωσει την λυση.Θα οργανωσει τα παντα! Ουτε ενα τοπικο δεν θα χαθει! Τωρα που ξερουμε οτι ειναι στο πλαι μας δεν φοβομαστε τιποτααααα!!!

      Διαγραφή
  5. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑΚΪΑ - ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΑΚΪΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ Dr ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΙΚΗ ΛΑΖΟΥΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΝΗΓΟΣ :

      Γιά ψάξτε λίγο εκεί στην Κλειτορία το πραγματικό αντικείμενο της προγραμματικής συμφωνίας που οδήγησε τον Γιατρό στό Λαζουρά γιατί έχει ένα δώρο από Γερμανία θα επανέλθω !!!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω από Βενεζουέλα έχει δώρο η Κλειτορία!!!Γιατί με το κλείσιμο του Κοντογιάννη ήρθε και ο πρέσβης….ας είμαστε λίγο σοβαροί!!!

      Διαγραφή
    3. Α ΚΑΛΑ!!!ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΛΑΖΟΥΡΑ!!!!

      Διαγραφή
  7. Διαβάζοντας τα παραπάνω θλίβομαι πραγματικά με τα υπάρχον σχόλια...Λές και ο λαός έχει κανένα όφελος είτε από τον έναν είτε από τον άλλον, σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο....Καλό είναι να μην υποτιμάμε κανέναν συμπολίτη μας,ο καθένας από εμάς έχει την δική του αξία και πορεία στην ζωή και στο κοινωνικό σύνολο...η πολιτική εμπάθειας και κακοήθειας είναι μέρος του συστήματος από τους ημέτερους...και έχει ως σκοπό την διάσπαση μεταξύ μας...είναι κρίμα νέοι άνθρωποι να μπαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες και να κρίνουν απρόσωπα και κανένας νέος (πλην ολίγων) μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού, να μην ασχολείται ενεργά για τα δρώμενα του τόπου του.Ευχαριστώ για την ανοχή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρεμα βρε παιδιά, έτσι τρωγόμασταν τόσα χρόνια πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι. Την επομένη των εκλογών θα ξεχαστούμε κατά 90%. Δεν περισσεύει κανένας μας. Τα Καλαβρυτοχώρια μας μας χρειάζονται όλους!!!

      Διαγραφή
    2. Ολοι απ' οτι φαινεται εχουμε αναγκη απο εναν πατερουλη!Δεν πηρατε χαμπαρι οτι δεν υπαρχουν σωτηρες πλεον,και η σωτηρια ειναι μεσα μας.Ειναι η δυναμη μας που ποτε δεν αξιοποιησαμε,και περιμεναμε απο σωτηρες το καλο μας με αποτελεσμα να ειμαστε τωρα εδω που ειμαστε!Φιλοι μου να βγουμε μπροστα γιατι κανεις δεν ενδιαφερεται για μας περισσοτερο απο εμας.Οι ποδοσφαιρικου τυπου αντιπαραθεσεις δεν λυνουν προβληματα.Δημιουργουν προβληματα.Κανενας γιατρις και κανενας δικηγορος δεν μας βλεπει με ανιδιοτελεια.Γιατι τοση πρεμουρα γιατι τοσο παζαρι τοσο καιρο;Ξερουν κατι που δεν ξερουμε;Τοσο "ψαχνο"εχει η Δημαρχια;Πως αγωνιζονται με τοσο παθος για τα "ψιχουλα" της Δημαρχιακης αμοιβης;
      Τ.Θεοδωριδης

      Διαγραφή
  8. Σας καίει η υποψηφιότητα Κοντογιάννη και Δουκλιά η αποχώρηση του Καβγά από το ψηφοδέλτιο Κατσικόπουλου στη Δάφνη καίει ή τσούζει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε, και στη Δάφνη ανατροπή? Κατσικόπουλε πρόσεχε τους φίλους σου στη Κλειτορία γιατί όταν δεν μιλούν κερδίζεις και όταν μιλούν φτύνουν κιόλας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα.... έχετε πλάκα εσείς οι Λαζουραίοι.... ο Καυγάς είναι στην Αροάνια και ήταν με τον Λαζουρά στις προηγούμενες εκλογές.... εχετε αρχίσει και βλέπετε από τωρα εφιάλτες....

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και Καυγάς στην Δάφνη πολύ σωστά!!Μερικοί να μην κάνουν τον ξερόλα,γιατί έτσι εκθέτουν τους εαυτούς τους,και πολύ περισσότερο τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στις εκλογές!!!ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥΛΙΚΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
    3. ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΒΡΗΚΕ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ??ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ,ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

      Διαγραφή
    4. πολυσ καυγασ για τον καυγα γινεται της δαφνησ η της αροανειασ δεν εχει σημασια, αξια εχει ποιοσ διαχειρίζεται καλυτερα τα προβλήματα και σ αυτό νομιζω υπερτερει ο λαζουρασ ιδιωσ μετα την ελευση κοντογιαννη μπορουν να φτιαξουν και καλυτερο ψηφοδελτιο.

      Διαγραφή
    5. ψηφιστε και εσεις οπως ψηφισαμε στην πατρα δημαρα και εχουμε ακρωτηριαστει ολοι απο το κοψοχεριασμα.......

      Διαγραφή
    6. Ο Λαζουράς στο χωρίο του, την Άνω Βλασία Καλαβρύτων, με τα χίλια ζόρια θα πάρει το 60% των ψήφων (αν το πάρει τελικά) ελέω των ετεροδημοτών, καθότι οι μόνιμοι κάτοικοι δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν κι ενώ θα έπρεπε να υπερτερήσει συντριπτικά, όπως το 2010. Μήπως κάτι δείχνει αυτό ;

      Με εκτίμηση

      Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    7. τι αχ και βαχ ρε μεγαλε, εχει δικιο ο νικοσ κ. κατι δειχνει αυτο, υπονοει προφανωσ οτι η νικη λαζουρα ερχεται απο τα αστικα κεντρα, ελεω ετεροδημοτων. αρε νικολα που δεν καταλαβαινουν τισ αναλυσεισ σου...

      Διαγραφή
    8. εσεισ οι ειδικοι λετε ουι στο χωριο του στην ανω βλασια ο λαζουρασ θα παρει μονο 60 τοισ εκατο, ο κατσικοπουλοσ στο χωριο του θα παρει 60.η καρδια του το ξερει...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.