HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Σκεπαστό με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή!

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύ...


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού. Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες και μη, σε μια πραγματικά αποκριάτικη ατμόσφαιρα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου ξεφάντωσαν, χόρεψαν κ πέρασαν απολαυστικές στιγμές μέχρι τις πρωινές ώρες. Μεταξύ άλλων στο χορό παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Μαγκαφάς και ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Σκεπαστού κ. Α. Μπάλιος.
Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή στις 2 Μαρτίου 2014 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού για το καθιερωμένο καρναβαλικό γλέντι με τη συμμετοχή καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου. Ο Σύλλογος προσέφερε ψητούς μεζέδες, άφθονο κρασί και το κέφι συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στις προετοιμασίες των αποκριάτικων εκδηλώσεων και εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των συμμετεχόντων σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει, κάτι που αποτελεί έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο και τη δράση του Συλλόγου.
Ο τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για την κατασκευή παραδοσιακών φορεσιών είναι το Νο 906. Ο τυχερός κερδίζει 1 TABLET SAMSUNG GALAXY TAB3 7.0 wi_fi ΑΞΙΑΣ 200 €, προσφορά του Συλλόγου και του καταστήματος Γερμανός. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει έως τις 4 Απριλίου 2014.
Το Δ.Σ του Συλλόγου.






1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.