HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημήτρης Κατσικόπουλος - Στην τελική ευθεία η οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων της Δ.Ε.ΚΑ

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων της Δ.Ε.ΚΑ βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος ....

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων της Δ.Ε.ΚΑ βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με εντατικούς ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής και τα στελέχη της Δ.Ε.ΚΑ για την ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών ζητημάτων εν όψει των εκλογών του Μαΐου όπως είναι το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια της παράταξης, για τα οποία όπως μας δήλωσε ο κ Κατσικόπουλος "Έχει εκδηλωθεί μεγάλη προθυμία συμμετοχής συνδημοτών μας τους οποίους ευχαριστώ δημόσια.Επειδή όμως από το Νόμο υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός υποψηφίων, η δύσκολη τελική επιλογή θα γίνει με προσήλωση στην εξυπηρέτηση του βασικού στόχου της νέας Δημοτικής αρχής, που είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια υπάρχει ρόλος για όλους που έχουν αγάπη για τον τόπο και διάθεση προσφοράς".
Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν επισκέψεις στις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας και Παΐων όπου (σε συνεργασία με τους τοπικούς υποψηφίους και φίλους τής παράταξης) θα προστεθούν στον κεντρικό κορμό των προγραμματικών θέσεων που ήδη έχουν καταρτισθεί, επιπλέον εξειδικευμένα θέματα για τις εν λόγω Δημοτικές ενότητες .
Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία τοπικής διαβούλευσης και στην Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας .
Έως την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί η διαβούλευση για την τελική μορφή των προγραμματικών θέσεων και των ψηφοδελτίων στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Παίων και Κλειτορίας για να ακολουθήσει τέλος η Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων .

9 σχόλια

  1. Αααα!!! Να τρέξουμε όλοι να το βοηθήσουμε το παιδί.Τα τελευταία 2 χρόνια…….έχει ξεμείνει από καρέκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΚΟΥΤΑΛΑ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ . ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο συνχαρητήρια, έχει ανάγκη ο τόπος μας άπο τέτοιες προσωπικότητες Τελειώσαν τα ψηφάκια στην Πάτρα και τώρα ήρθε να γίνει από υπερνομάρχης δήμαρχος,απο δήμαρχος κλητήρας σαν να λέμε δηλαδή.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΡΕΞΕ
    Πονάει ο άνθρωπος , έχει μείνει στην απ'έξω κ ψάχνει πως θα μπει πάλι στον στίβο της ΚΟΥΤΑΛΟδρομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαύροοοοο!!! Να του απαντήσουμε τόσα χρόνια που τον ψηφίζαμε και τον τάιζε το κράτος από 29 χρονών ,και για το κράτος δεν έβαλε ούτε ένα πετραδάκι!!!Ρε όξωωωωωω!!!

      Διαγραφή
  4. ρε μάγκες ωραια......τι προτείνετε εσεις δηλαδη για να καταλάβουμε, γιατι εύκολη η κριτική και ο αφορισμός αλλά πρόταση δεν βλέπουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κριτική και τον αφορισμό μας τον έδωσε ο ίδιος δικαίωμα να τον κάνουμε με το μηδαμινό έργο του!!!Δεν λέω μπορεί να είναι όλοι άσχετοι αλλά αυτός είναι ο χειρότερος!!!Ο άνθρωπος έχει μείνει πίσω σε μια άλλη παλιά εποχή, τότε που ερχόταν και έπαιρνε την ψήφο των Καλαβρυτινών με την στάμπα του πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ τότε!!!Ο κόσμος ξύπνησε και είδε επιτέλους ότι αυτός τόσα χρόνια ήταν μόνο μόστρα και κοροϊδία και αυτό το εισπράττει τώρα ο ίδιος, σε κάθε χωριό που πάει, δεν γυρίζουν καν να τον χαιρετήσουν!!!Τον σιχάθηκε ο κόσμος!!Και μια γκόμενα να έχεις και μια γυναικα,30 χρόνια την βαριέσαι!!!ας πρόσεχε ο Κατσίκοπουλος,τον ξεπέρασε η εποχή του!! Ουστ !!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Μήνυμα ανωνύμου που έθιγε την οικογενειακή κατάσταση προσώπου ΔΙΑΓΡΆΦΗΚΕ. Θα παρακαλούσαμε οτι κάτω απο την ανωνυμία δεν μπορειτε να γράφετε και οτι θέλετε. Σας ευχαριστουμε.

      Διαγραφή
  5. Με τοσα εργα που εκανε σαν βουλευτης και κυριως ως Νομαρχης επι τοσες 10/τιες, στην περιοχη των Καλαβρυτων, (- δρομους, αναπτυξη -κλπ), οι δημοτες Κλαβρυτων που θα βρουν καλυτερο Δημαρχο?
    Βεβαια δηλωνει οτι ειναι ανεξαρτητος και καμμια σχεση δεν εχει πλεον με το αμαρτωλο ΠΑΣΟΚ.
    Το φαιδρο ειναι οτι κεντροδεξιοι υποστηριζουν οτι πρεπει να στηριχθει για να φυγει ο ΠΑΣΟΚος Λαζουρας!!!
    μπορει να μας δηλωσει εαν θα ηταν υποψηφιος στα Καλαβρυτα σε περιπτωση που ειχε εκλεγει Δημαρχος Πατρεων?
    Αλλα σου ''λεει'' οπου και να βαλω υπαρχουν ''χαζοι'' για να μου εξασφαλισουν ενα μισθο και μια θεση εξουσιας. ΑΙΔΩΣ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.