HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα - 17χρονος ληστής με λεία 200.000 ευρώ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κ...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κιάτο.
Από την έως τώρα μεθοδική έρευνα, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έχουν εξιχνιαστεί δεκατέσσερις περιπτώσεις ληστειών και κλοπών τις οποίες ο δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τις εξής περιοχές:
• Πέντε στη Κάτω Αχαΐα,
• Τρεις στη Πάτρα,
• Δυο στα Σαγαίικα,
• Και από μια στα Καμίνια, τα Λουσικά, τον Αλισσό και την Αγυιά Πατρών.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών ενώ επισημαίνεται ότι το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του τα τελευταία δυο χρόνια, ανέρχεται στις 217.132 ευρώ.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Α΄ Ανακρίτριας Πατρών για διάπραξη ληστειών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.