HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Έπειτα από πολύχρονη παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, ως βουλευτής και Νομάρχης Αχαΐας, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος , "επιστ...

Έπειτα από πολύχρονη παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, ως βουλευτής και Νομάρχης Αχαΐας, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, "επιστρέφει" στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, διεκδικώντας τη ψήφο των συμπατριωτών του όντας έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της εύρυθμης και ποιοτικής λειτουργίας του Δήμου Καλαβρύτων. Ο Καλαβρυτινός πολιτικός ανοίγει τα χαρτιά του, για πρώτη φορά από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, μιλώντας αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: κ. Κατσικόπουλε, τα τελευταία χρόνια με την ενοποίηση των Δήμων στην πρώην Επαρχία Καλαβρύτων, παρατηρείται έλλειμμα στην επίλυση καίριων ζητημάτων που αφορούν τις υποδομές αλλά και την δυνατότητα των κατοίκων να έχουν πρόσβαση στα απολύτως αυτονόητα –όπως υπηρεσίες, υγεία, παιδεία κλπ. Αποτέλεσμα η πληθυσμιακή συρρίκνωση και η αποτροπή νέων για επιστρέψουν και να δημιουργήσουν.
Ποιος ο σχεδιασμός σας σχετικά με την περιφέρεια των Καλαβρύτων ώστε ο Δημότης της περιφέρειας και των άγονων περιοχών μας να αισθάνεται ότι ο Δήμος είναι πράγματι ενωμένος και να χαίρει της ίδιας αντιμετώπισης;

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που διακηρύξαμε από την πρώτη στιγμή και θα ακολουθήσουμε σταθερά σαν νέα δημοτική αρχή - με την ψήφο των Καλαβρυτινών - είναι η δημιουργία συνθηκών απρόσκοπτης και μέγιστης πρόσβασης των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μεταφράζετε σε καθημερινή προσπάθεια ώστε:
-Να μπορούν οι δημότες μας να έχουν την καλύτερη συγκοινωνιακή πρόσβαση εντός του Δήμου μας, από και προς αυτόν.
-Να υπάρχει η καλύτερη δυνατή πρόσβαση στις υποδομές υγείας και παιδείας σε πρωτοβάθμιο δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο επίπεδο.
-Να μπορούν όλοι οι πολίτες σε όλο το γεωγραφικό εύρος του Δήμου μας, να έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες στην πληροφόρηση, στις νέες οικονομίες στις νέες αγορές που αναπτύσσονται τελευταία και θα είναι το μέλλον.
-Να μπορούν οι δημότες να αισθάνονται το Δήμο και τον Δήμαρχο καθημερινό σύμμαχο τους έχοντας απόλυτη πρόσβαση στις αποφάσεις στο σχεδιασμό, στα πρόσωπα που έχουν θέσεις ευθύνης και υπηρετούν τον κοινό μας στόχο.
Εδώ θέλω να τονίσω ότι δεν λέμε πράγματα χωρίς να έχουμε δώσει δείγματα γραφής από την προηγούμενη δράση μας και αναφέρομαι στην θητεία μου στην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση όπου, μαζί με τους συνεργάτες μου και τις τότε Δημοτικές αρχές της περιοχής, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να ισορροπήσουμε την υστέρηση στις υποδομές της ορεινής επαρχίας μας σε σχέση με την παραλιακή ζώνη του Νομού Αχαΐας.
Τίποτα δεν έγινε αυτόματα χωρίς σχεδιασμό διεκδίκηση και προσπάθεια αναφέρω ενδεικτικά: Την αναβάθμιση αποκατάσταση οδικών αξόνων όπως της Πατρών –Χαλανδρίτσας –Καλαβρύτων , Πούντας – Μ Σπηλαίου- Καλαβρύτων, Περιστέρα – Χιονοδρομικό, Τριπόταμα – Αγράμπελα –Πλατανίτσα, Βλασία –Λεχούρι, Δεσινό – Καλιφώνιο, Πριόλιθος – Αυχένας – Κλειτορία  Δάφνη – 111 και μια σειρά έργα σε όλο το Επαρχιακό - Διαδημοτικό οδικό Δίκτυο και των τεσσάρων πρώην Δήμων που αποτελούν τις Δημοτικές Ενότητες του σημερινού Δήμου Καλαβρύτων.
Εκτός από τα συγκοινωνιακά έργα εκτελέστηκε η προπαρασκευάστηκε και ωρίμασε ένα ολόκληρο πλέγμα παρεμβάσεων σε όλους τους τομείς των υποδομών με καταλυτική την παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όπως υποδομές για την προστασία του περιβάλλοντος και την διαχείριση απορριμμάτων, αρδευτικά έργα και δίκτυα για την αύξηση της αξίας των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και την προστασία του ζωικού κεφαλαίου. Καθώς επίσης εκτελέστηκαν μια σειρά μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα έργα για την βελτίωση- αποκατάσταση των σχολικών και υγειονομικών υποδομών κλπ .
Το επόμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες μου θα επισκεφτούμε εκ νέου όλα τα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου μας όπου θα ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τα έργα αυτά , το σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα ως Δημοτική αρχή. Αλλά περισσότερο για να συμφωνήσουμε με τους πολίτες τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλουμε ιεραρχώντας ανάγκες και στόχους, για την μεγαλύτερη οικονομία πόρων που θα επιτρέψει περισσότερες παρεμβάσεις .

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Ο μέχρι τώρα αναπτυξιακός σχεδιασμός στα Καλάβρυτα έμεινε κυρίως εγκλωβισμένος στον χειμερινό τουρισμό και το χιονοδρομικό που αποτελεί μεν πηγή εσόδων και τουρισμού αλλά για λίγους μήνες και χωρίς σταθερό «χρονοδιάγραμμα». Εσείς μιλάτε για «το χτίσιμο της Καλαβρυτινής Ενότητας για την Βιώσιμη Ανάπτυξη». Αυτό θα περιλαμβάνει και άλλες μορφές πχ Ανάπτυξη θρησκευτικού τουρισμού, ενοποίηση τουριστικών σημείων και σημείων ενδιαφέροντος και αν ναι με τι τρόπο και κυρίως με τι επενδύσεις.

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι η περιοχή μας αλλά και η Χώρα ταλανίζεται από την μεγαλύτερη κρίση που βίωσε μεταπολεμικά.
Σε αυτό το περιβάλλον ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες και φίλοι που συντάσσονται με την ΔΕΚΑ είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εμπόριο ελπίδας και μικροπολιτική προς άγρα υποψηφίων και ψηφοφόρων.
Έχουμε βάλει ως πρώτο στόχο την οικονομική επανεκκίνηση με την παραγωγή και διάθεση, στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος αγοραστών, τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό (που είναι τα άμεσα αξιοποιήσιμα δυνατά μας χαρτιά) για να αυξηθεί το οικονομικό αποτέλεσμα της περιοχής. Αυτό θα γίνει μέσα από ένα τοπικό αναπτυξιακό σύμφωνο που θα περιγράφει τους συνεργαζόμενους (φορείς επιχειρηματίες, εργαζόμενους, επιστήμονες), τα βήματα που θα ακολουθηθούν, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα αξιοποιηθούν (Ευρωπαϊκά, Εθνικά, Δημοτικά Τραπεζικά και ιδιωτικά), συγκεκριμένους παραγωγικούς και εμπορικούς στόχους που θα μετρώνται σε κάθε ένα από τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά και τις θέσεις απασχόλησης που θα δημιουργηθούν που είναι βασικό ζητούμενο και επιδίωξη. Σε αυτό το πλαίσιο θα εξετάσουμε όλες τις δυνατές παραμέτρους που συμβάλουν στην επιτυχία του στόχου μας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων πχ Χιονοδρομικό, εναλλακτικός- θρησκευτικός τουρισμός, εξάντληση παραγωγικών δυνατοτήτων στον πρωτογενή τομέα κλπ.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε περιθώρια για να ενισχύσουμε θεσμικά και με πόρους το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας αλλά και τις δομές αλληλεγγύης που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.
Προεκλογικές υποσχέσεις και θολές διεκδικήσεις από αόρατους εχθρούς που επιβουλεύονται το μέλλον μας, δεν έχουν κανένα νόημα πέραν της ιδεοληπτικής αυτοϊκανοποίησης και της ανάγκης για παραγωγή «ανέξοδης ελπίδας».
Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της λογικής και του αποτελέσματος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Τα Καλάβρυτα είναι ένας ευλογημένος τόπος από πλευράς ιστορίας και φυσικού πλούτου. Πολλά από αυτά τα σημεία είναι άγνωστα ακόμα και στους ίδιους τους Καλαβρυτινούς. Πως πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει η προβολή, η καταγραφή και η ανάδειξή τους;

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πρώτος στόχος που περιέγραψα παραπάνω δεν θα εξαντλήσει την προσπάθειά μας. Επιπλέον έχουμε σχεδιάσει πολλές άλλες δράσεις για την ανάδειξη - αξιοποίηση τόσο της μεγάλης κληρονομιάς των Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα αλλά και την συνέργεια για την αξιοποίηση- ανάδειξη των ικανοτήτων του μεγαλύτερου συγκριτικού μας πλεονεκτήματος που είναι οι απανταχού Καλαβρυτινοί .
Αναφέρω ενδεικτικά μερικές πρωτοβουλίες που θα πάρουμε ως Δημοτική αρχή, παραμένοντας πάντα ανοιχτοί, σε προτάσεις που θα ενσωματωθούν σε αυτή την προσπάθεια από όλους .
α) Δημιουργία κεντρικής βιβλιοθήκης των Καλαβρύτων με συλλογή όλης της Καλαβρυτινής βιβλιογραφίας.
β)Θεσμοθέτηση ετήσιων συνεδρίων – συμποσίων με συγκεκριμένους κύκλους μελετών για θέματα όπως το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, τα Επαναστατικά γεγονότα του 1821, Αρχαία ιστορία κλπ. Βασικός στόχος θα είναι η καταγραφή, ανάδειξη, ιστορική τεκμηρίωση και αξιοποίηση της ιστορική μας διαδρομής με την συστράτευση ,συμμετοχή και ανάδειξη των απανταχού Καλαβρυτινών επιστημόνων –ερευνητών .
γ) Δημιουργία της «Καλαβρυτινής επετηρίδας» που θα εκδίδει ο Δήμος και θα επιμελούνται Καλαβρυτινοί μελετητές και επιστήμονες κ.α.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας σας μιλήσατε οτι θα πρωτοστατήσετε σε Πανελλαδικό επίπεδο στην διεκδίκηση της ηθικής και υλικής αποκατάστασης που οφείλει το σύγχρονο Γερμανικό κράτος στη Χώρα μας αλλά και στην περιοχή μας για το ολοκαύτωμα του 1943, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Πως ακριβώς;

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τα Καλάβρυτα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την νεότερη Ελληνική Ιστορία και όπως γνωρίζουν όλοι, αυτό έχει πληρωθεί με καταστροφές, αβάσταχτο πόνο αλλά κυρίως με πολύ αίμα.
Δικαιολογώ όσους δεν έχουν βιώσει στο άμεσο περιβάλλον τους όλα αυτά που πλήρωσε η περιοχή μας στο πρόσφατο παρελθόν να έχουν μια «συγκαταβατική» οπτική των πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο επίμαχο που αφορά την ηθική πρωτίστως και την υλική δευτερευόντως, αποκατάσταση των θυμάτων από τους θύτες.
Όμως η άμεση βιωματική μου επιρροή και η οικογενειακή μου διαδρομή, τουλάχιστον από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά, τόσο σε επίπεδο καταβολής αίματος όσο και σε επίπεδο διώξεων από ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν μου επιτρέπουν να στρογγυλεύω την ιστορία και να επιτρέπω στους θύτες να έχουν έστω και την παραμικρή έκπτωση στο σεβασμό τους απέναντι στα θύματα.
Οι Γερμανοί αξιωματούχοι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι τιμώμενα πρόσωπα στα Καλάβρυτα και ο νοών νοείτω.
Αυτό δεν σημάνει πως δεν προσπαθούμε να κλείσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να πάμε μπροστά, πάντα όμως με άσβεστη την μνήμη και την ιστορία ενός ολοκαυτώματος που δεν παραγράφεται ούτε συμψηφίζεται από κανενός είδους υλική παροχή.
Με αυτή την παραδοχή θα προχωρήσουμε βήμα βήμα σε συνεργασία, με τις άλλες μαρτυρικές πόλεις και τις ενώσεις θυμάτων, μέχρι να καταφέρουμε την απόλυτη και πλήρη ηθική και υλική μας αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Αφού σας ευχαριστήσουμε, ένα τελευταίο μήνυμα που θα θέλατε να απευθύνετε στους συμπατριώτες μας.

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Το μήνυμα είναι προφανές, το λέμε όλοι καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, συστράτευση και συμπόρευση των απανταχού Καλαβρυτινών χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς εσωστρέφεια, μακριά από την μικροπολιτική και τα μικροσυμφέροντα, με διαφάνεια με συναπόφαση και πολύ όρεξη για δουλειά.
Τα Καλάβρυτα μπορούν να εξελιχθούν σε πρότυπο ανάπτυξης, έμπνευσης, συλλογικής λειτουργίας και αλληλεγγύης.
Το απαιτεί η εποχή και το έχουν ανάγκη οι άνθρωποι μας.
Αυτό θα επιδιώξουμε και σε αυτή την πορεία δεν θέλουμε να απουσιάζει κανείς.
Εύχομαι καλή χρονιά σε εσάς και στους πολυπληθείς επισκέπτες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση . Σας ευχαριστώ .


Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Π. Κυριαζής

9 σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ19 Ιανουαρίου 2014 στις 5:50 μ.μ.

    το ότι τα Καλαβρυτοχωρια δεν είναι μονο το χιονοδρομικο θα πρεπει να είναι η πρωτη προτεραιοτητα του κ Κατσικοπουλου πρεπει να εχουν επισκεπτες και το καλοκαιρι ένα βαγονι του οδοντοτου καλο θα ητανε να γινει εσθιατοριο οριαν εχπρες τα περισσοτερα χωρια να αποκτησουν μονοπατια ασφαλη για περπατημα όχι να πηγαίνεις βολτα και να πέφτεις στο γκρεμο τα τοπικα προιοντα με μικρες παραγωγες από γυναικες των μικρων χωριων να προοθουνται για να μη φευγουν τα νεα κορίτσια και ερημωνει ο τοπος πολλες σκεψεις για αγροτουρισμο αυτά χρειαζεται ο τοπος επιτρεπεται να κλεινουν μαγαζια στα Καλάβρυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο
    Δημαρχος σε ενα Δημο σαν τον δικο μας,τοσο εκτεταμενος, πρεπει να ειναι
    νεας αντιληψης,νεας <>,που θα εχει την λογικη του επιτελικου
    συντονιστη και οραματιστη για του καλο και το μελλον του τοπου.Δεν
    μπορει να ειναι της αντιληψης,<> στο χωριο και αυτο
    ειναι ρουσφετι για <> του φουκαρα
    γερο-χωρικου,η(διαζ)
    διοριζω 50 εποχιακους εργαζομενους στο χιονοδρομικο για να τους εχω
    και αυτους <>.
    Ο νεας κοπης Δημαρχος πρεπει να δει την επαρχια σαν <>
    επενδυτης (με την καλη εννοια) και να σχεδιασει το μελλον σε αυτη την
    λογικη.Προσφερεται η περιοχη μας για πρωτογενη παραγωγη,κτηνοτροφια
    και γεωργια τουρισμο χειμερινο και θρησκευτικο-ιστορικο.Απο μονα τους
    αυτα προδικαζουν απασχοληση-ευημερια.Ποιος μεχρι τωρα εχει ασχοληθει
    σοβαρα και τα εχει ιεραρχησει με χρονοδιαγραμμα και στοχο;ΚΑΝΕΙΣ!
    Γιατι μεχρι τωρα τα Καλαβρυτα ειχαν βγαλει την φημη της επιχειρηματικης
    αρπαχτης και εχει ο θεος;Τωρα στα δυσκολα που περναμε αυτο θα αλλαξει
    θελουμε δεν θελουμε αλλα πλεον πρεπει να γινει συνειδηση και η νεα
    δημοτικη αρχη θα πρεπει να εχει την πρωτη ευθυνη σε αυτο.
    Κυριοι υποψηφιοι

    Τα Καλαβρυτα εκτος ολων των παραπανω που συνιστουν απο μονα τους
    πλουτο εχουν και κατι ακομα το οποιο κανενας μεχρι τωρα Δημαρχος δεν
    εχει αξιοποιησει(φοβουμενοι ισως μην τους..κλεψουν την δοξα) ανθρωπινο
    δυναμικο με γνωσεις και δυνατοτητες απεριοριστες!Ανιδιοτελεις
    ανθρωπους της προσφορας!
    Η Ε.Ε.εχει προγραμματα τα οποια εχουν καποιοι Δημοι,ελαχιστοι,στην
    Ελλαδα εχουν αξιοποιησει, και εχουν γινει πρωτυποι!Εμεις τι εχουμε κανει;Tα
    μαρμαρα γυρω-γυρω στην πλατεια δεν παραγουν πλουτο!
    Ο Δημος μπορει να ειναι στις σημερινες συνθηκες επιχειρηματιας;Εχουμε
    κανει την καλυτερη αξιοποιηση του Χιονοδρομικου κεντρου;Μηπως το κρατα
    επιχειρηματικα μονο για τα μικρορουσφετεκια;Αυτες οι λογικες πρεπει να
    τελειωσουν! ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!
    Κυριε Κατσικοπουλε
    Ειναι θεμιτο να φιλοδοξειτε να προσφερεται στην γενετειρα σας!
    Ειναι ομως εξισου επιβεβλημενο να μην ακολουθησεται λογικες προηγουμενων!
    Ασφαλως και εχεται εμπειριες απο τις προηγουμενες θεσεις σας!
    Πολλες θετικες ισως και πολλες αρνητικες!Αυτες ειναι η προικας σας
    για καλο εργο στον Δημο μας!Με την διαφορα οτι εδω θα ζησεις το
    προβλημα καθημερινα,χωρις ελεος η κριτικη,χωρις μιζερια και η
    επιδοκιμασια!
    ΜΟΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    Τ.ΧΡΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα εισαγωγικα του παραπανω κειμενου απορριφθηκαν οι λεξεις αντιστοιχα;
    1.κοπης 2.αλλαζω την λαμπα3.αιχμαλωσια4αιχμαλωτους5επιχειρηματιας.
    τ.Χρονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα σχολια δεν υπάρχει καμια δική μας παρεμβαση με κανεναν τροπο, και δεν ξερουμε πως εγινε η "απόρριψη" των λέξεων πιιθανον από την χρηση των εισαγωγικών <> καλο ειναι να χρησιμοποιέιτε αυτα τα εισαγωγικά "..." . Αν θέλετε το ξαναβαζετε με το τροπο που σας δείξαμε. Σας ευχαριστουμε

      Διαγραφή
  4. Ο Δημαρχος σε ενα Δημο σαν τον δικο μας,τοσο εκτεταμενος, πρεπει να ειναι
    νεας αντιληψης,νεας "κοπης"
    ,που θα εχει την λογικη του επιτελικου
    συντονιστη και οραματιστη για του καλο και το μελλον του τοπου.Δεν
    μπορει να ειναι της αντιληψης,"αλλαζω την λαμπα" στο χωριο και αυτο
    ειναι ρουσφετι για "εκλογικη αιχμαλωσια" του φουκαρα
    γερο-χωρικου,η(διαζ)
    διοριζω 50 εποχιακους εργαζομενους στο χιονοδρομικο για να τους εχω
    και αυτους "αιχμαλωτους".
    Ο νεας κοπης Δημαρχος πρεπει να δει την επαρχια σαν "επιχειρηματιας"
    επενδυτης (με την καλη εννοια) και να σχεδιασει το μελλον σε αυτη την
    λογικη.Προσφερεται η περιοχη μας για πρωτογενη παραγωγη,κτηνοτροφια
    και γεωργια τουρισμο χειμερινο και θρησκευτικο-ιστορικο.Απο μονα τους
    αυτα προδικαζουν απασχοληση-ευημερια.Ποιος μεχρι τωρα εχει ασχοληθει
    σοβαρα και τα εχει ιεραρχησει με χρονοδιαγραμμα και στοχο;ΚΑΝΕΙΣ!
    Γιατι μεχρι τωρα τα Καλαβρυτα ειχαν βγαλει την φημη της επιχειρηματικης
    αρπαχτης και εχει ο θεος;Τωρα στα δυσκολα που περναμε αυτο θα αλλαξει
    θελουμε δεν θελουμε αλλα πλεον πρεπει να γινει συνειδηση και η νεα
    δημοτικη αρχη θα πρεπει να εχει την πρωτη ευθυνη σε αυτο.
    Κυριοι υποψηφιοι

    Τα Καλαβρυτα εκτος ολων των παραπανω που συνιστουν απο μονα τους
    πλουτο εχουν και κατι ακομα το οποιο κανενας μεχρι τωρα Δημαρχος δεν
    εχει αξιοποιησει(φοβουμενοι ισως μην τους..κλεψουν την δοξα) ανθρωπινο
    δυναμικο με γνωσεις και δυνατοτητες απεριοριστες!Ανιδιοτελεις
    ανθρωπους της προσφορας!
    Η Ε.Ε.εχει προγραμματα τα οποια εχουν καποιοι Δημοι,ελαχιστοι,στην
    Ελλαδα εχουν αξιοποιησει, και εχουν πρωτυποι!Εμεις τι εχουμε κανει;Tα
    μαρμαρα γυρω-γυρω στην πλατεια δεν παραγουν πλουτο!
    Ο Δημος μπορει να ειναι στις σημερινες συνθηκες επιχειρηματιας;Εχουμε
    κανει την καλυτερη αξιοποιηση του Χιονοδρομικου κεντρου;Μηπως το κρατα
    επιχειρηματικα μονο για τα μικρορουσφετεκια;Αυτες οι λογικες πρεπει να
    τελειωσουν! ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!
    Κυριε Κατσικοπουλε
    Ειναι θεμιτο να φιλοδοξειτε να προσφερεται στην γενετειρα σας!
    Ειναι ομως εξισου επιβεβλημενο να μην ακολουθησεται λογικες προηγουμενων!
    Ασφαλως και εχεται εμπειριες απο τις προηγουμενες θεσεις σας!
    Πολλες θετικες ισως και πολλες αρνητικες!Αυτες ειναι η προικας σας
    για καλο εργο στον Δημο μας!Με την διαφορα οτι εδω θα ζησεις το
    προβλημα καθημερινα,χωρις ελεος η κριτικη,χωρις μιζερια και η
    επιδοκιμασια!
    ΜΟΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    Τ. ΧρονηςΚάντε κλικ εδώ για Απάντηση ή Προώθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ρε τί κάνει η ανεργία! Οι παλιάς κοπής πολιτικάντιδες κάνουν μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψουν στην πολιτική....

    Γιωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι κακο να εισαι πολιτικος!!Κακο ειναι να εισαι πρωην πολιτικος που τωρα με ολα αυτα
    που μας συμβαινουν δεν εχεις " μουτρα" να εμφανιστεις στην πλατεια να πιεις εναν καφε γιατι ολοι σε φτυνουν!Αυτη η αντιμετωπιση αξιζει σε καποιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βουλευτής - Νομάρχης - Υπεάρχης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ....Πόσα θές να φάς ρε φίλε ...άσε και για κανένα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το προβλημα σου ειναι οτι εφαγε πολλα και δεν αφηνει και για κανεναν αλλο;
    Δηλαδη εισαι ετοιμος για φογοποτι;Πες μας ποιος εισαι να σε εχουμε υποψη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.