HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί η Α.Ε.Καλαβρύτων αντιμετωπίζει τους Λύκους Διακοπτού

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί η Α.Ε.Καλαβρύτων ταξιδεύει σήμερα (19/01) στο γήπεδο των Νικολεΐκων για να αντιμετωπίσει τ...


Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί η Α.Ε.Καλαβρύτων ταξιδεύει σήμερα (19/01) στο γήπεδο των Νικολεΐκων για να αντιμετωπίσει τους Λύκους Διακοπτού.
Έχοντας νικήσει στα 5 τελευταία της παιχνίδια η Α.Ε.Κ θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην ομάδα του Διακοπτού και θα περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι των πρωτοπόρων για να δει πόσο θα έχει πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του δεύτερου γύρου. (υπενθυμίζουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας αποτελείται από τρεις γύρους)
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρουσιάσει την ενδεκάδα της Α.Ε.Κ ο Μ.Βασιλείου λόγω των απουσιών και είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι πιτσιρικάδες της ομάδας θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00 και μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του από το aigialeiaspor.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.