HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ολυμπιακή Φλόγα στα Καλάβρυτα - Φωτορεπορτάζ

Σε μια σεμνή αλλά και πάνδημη τελετή  τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν την Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014» που την συνόδευαν  ...



Σε μια σεμνή αλλά και πάνδημη τελετή  τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν την Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014» που την συνόδευαν  εκπροσώποι και στελέχη της Ελληνικής, της Διεθνούς και της Ρώσικης Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής  Αγώνων.
 Η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων αμέσως μετά την αφή της από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε το ταξίδι της και αφού έκανε στάση στην όμορφη Κλειτορία έφτασε στην πόλη των Καλαβρύτων όπου και θα διανυκτερεύσει.

Λαμπαδηδρόμοι, επιλέχθηκαν, από το Δήμο Καλαβρύτων οι αριστούχοι – σημαιοφόροι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης των Γυμνασίων και των Λυκείων Κλειτορίας και Καλαβρύτων, που είναι: η Αναστασία Σβίγγου του Μιχαήλ (Γ’ Λυκείου Κλειτορίας), η Ευφροσύνη Αναγνωστοπούλου του Θεοδώρου (Γ’ Γυμνασίου Κλειτορίας), ο Δημήτρης Αθανασόπουλος του Παναγιώτη (Γ’ Λυκείου Καλαβρύτων) και η Παναγιώτα Μπαρκλέσια του Παναγιώτη (Γ’ Γυμνασίου Καλαβρύτων), καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, κ. Ευθύμιος Βαζαίος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, κ.Παύλος Σατολιάς. 
Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσε όπως πάντα η Φιλαρμονική του Δήμου μας


Φωτορεπορτάζ : 
Αλέξης Λεχουρίτης
Νίκος Βελάνας

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.