HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τα Καλάβρυτα η Ολυμπιακή Φλόγα - Επόμενος σταθμός η Πάτρα

Έφυγε, σήμερα το πρωί, στις 8:30 από τα Καλάβρυτα η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “Σότσι 2014” για να ταξιδέψει στην ...

Έφυγε, σήμερα το πρωί, στις 8:30 από τα Καλάβρυτα η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “Σότσι 2014” για να ταξιδέψει στην Πάτρα και σε άλλες 30 πόλεις της Ελλάδας και να συνεχίσει το ταξίδι της στη Ρωσία.
Η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτέρευσε χθες, το βράδυ, στα Καλάβρυτα, αφού πέρασε πρώτα από την Κλειτορία.
Μετά την άφιξή της στα Καλάβρυτα και την αφή του βωμού από τον λαμπαδηδρόμο αριστούχο μαθητή της Γ’ Λυκείου Καλαβρύτων και 2ο Πανελλήνιο πρωταθλητή στο ταεκβοντο (taekwondo) παίδων Δημήτρη Αθανασόπουλο, και με τη συμμετοχή πλήθους Καλαβρυτινών πολιτών, πραγματοποιήθηκε μια λιτή τελετή, που περιλάμβανε, την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, ομιλία υποδοχής της Ιερής Φλόγας από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά, χαιρετισμούς από τον Εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “Σότσι 2014” κ. Βλαδιμίρ Μαρτινέσκου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας κ. Γιάννη Καρρά, και ακολούθησε πολιτιστικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Καλαβρύτων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδρέας Φούρας και ο πρώην βουλευτής και Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Πολλά και δυνατά χειροκροτήματα, συγχαρητήρια και επευφημίες ακούστηκαν, όταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων παρουσίασε τους έξι λαμπαδηδρόμους του Δήμου Καλαβρύτων καθώς και τη Φιλαρμονική του Δήμου.
Οι λαμπαδηδρόμοι του Δήμου ήταν μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης των Γυμνασίων και των Λυκείων Κλειτορίας και Καλαβρύτων: η Αναστασία Σβίγγου του Μιχαήλ (Γ’ Λυκείου Κλειτορίας), η Ευφροσύνη Αναγνωστοπούλου του Θεοδώρου (Γ’ Γυμνασίου Κλειτορίας), ο Δημήτρης Αθανασόπουλος του Παναγιώτη (Γ’ Λυκείου Καλαβρύτων) και η Παναγιώτα Μπαρκλέσια του Παναγιώτη (Γ’ Γυμνασίου Καλαβρύτων), καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, κ. Ευθύμιος Βαζαίος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, κ. Παύλος Σατολιάς.
Σήμερα το πρωί, την Ολυμπιακή Φλόγα κατευόδωσε και μετέφερε, από την Εκκλησία στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων μέχρι το Σταθμό του Τραίνου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, για να συνεχίσει το ταξίδι της προς την Πάτρα.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.