HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα μονοπάτια του Ηρακλή με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο (βίντεο)

γράφει ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος Στις 21 Αυγούστου 2013 η προγραμματισμένη ανάβαση στην Καπρίβαινα από μέλη τις ομάδας στα μονοπάτια το...

γράφει ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος
Στις 21 Αυγούστου 2013 η προγραμματισμένη ανάβαση στην Καπρίβαινα από μέλη τις ομάδας στα μονοπάτια του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία .
Ορισμένοι προσπάθησαν να μας εμποδίσουν αλλά δεν πτοηθήκαμε και δεν ανακάμψαμε, ούτε φοβηθήκαμε από απειλές .
Μια βραδιά που είναι ανοικτή όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι για το κοινό ακόμα και η Ακρόπολη , άκουσον –άκουσον να μας εμποδίσουν να πάμε στο βουνό σε δασική έκταση, μόνο για γέλια είναι τα παραπάνω εμείς όμως το διασκεδάσαμε .
Ακολούθησαν παρά πολλοί Κερτεζίτες , το κέφι άναψε όταν μέσα από το φώς του φεγγαριού ακούστηκε η μελωδία του κλαρίνου από τον Κώστα Ζαφειρόπουλο .
Η Πανσέληνος με την μελωδία του κλαρίνου ενώθηκαν σε απόλυτη αρμονία και έκαναν μία βραδιά αξέχαστη για όσους την έζησαν. Όταν το ολόγιομο φεγγάρι ανέβηκε και έκανε την νύκτα μέρα στρώθηκε τεράστιος μπουφές με ότι καλούδια είχε φέρει ο καθένας από τους παρευρισκόμενους. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να ανάψει το κέφι , χορός και τραγούδι μέχρι το πρωί , που μας βρήκε το ξημέρωμα στην βρύση με τον καφέ κι πλούσιο πρωινό .
Εμπειρία ανεπανάληπτη.
Σας περιμένουμε του χρόνου από όλα τα χωριά να ζήσουμε όλοι μαζί την αξέχαστη αυτή εμπειρία .





 Νίκος Κωνσταντακόπουλος
                 Κέρτεζη 









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.