HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ονοματοδοσία κεντρικής πλατείας Κούτελης, σε πλατεία «Κωνσταντίνου Οικονομίδη»

O πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος ΚΟΥΤΕΛΗΣ του Δήμου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κος Ανδρέας ΣΦΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ με πρόταση του προς τον Δήμο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ζήτησ...

O πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος ΚΟΥΤΕΛΗΣ του Δήμου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κος Ανδρέας ΣΦΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ με πρόταση του προς τον Δήμο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ζήτησε η κεντρική πλατεία του χωριού μας να ονομαστεί ΠΛΑΤΕΙΑ ‘’ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ’’, για να εκτιμηθεί η προσφορά του στην επιστήμη και ειδικότερα στην πατρίδα ως επίτιμος καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ως Διευθυντής της Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Δήμος ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ομόφωνα απεδέχθη την πρόταση αυτή του προέδρου κυρίου Ανδρέα ΣΦΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑ και προσδιόρισε την 25η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ως ημέρα για την ολοκλήρωση της απόφασης που ελήφθη.
Πράγματι την 25/08/13 πραγματοποιήθηκε στην αναφερόμενη πλατεία του χωριού μας η σχετική τελετή. Κατά την τελετή όπου παρέστη πλήθος κόσμου , με εμπεριστατωμένες ομιλίες τους ο Δήμαρχος ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Κος ΛΑΖΟΥΡΑΣ Γεώργιος , ο διακεκριμένος καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου Κος ΠΕΡΑΚΗΣ Στυλιανός αλλά και ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας Κος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Θεοδόσιος.
Αναφέρθηκαν στην προσφορά και δραστηριότητα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκλήθηκε όταν ο καθηγητής Κος ΠΕΡΑΚΗΣ συνεχίζοντας την ομιλία του συνεχάρη τον πρόεδρο Κο ΣΦΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑ να ΕΙΣΗΓΗΘΕΊ ΣΤΟΝ Δήμο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ την λήψη της παραπάνω απόφασης. Στην συνέχεια των συγχαρητηρίων του προσέθεσε ότι ‘’ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΕΘΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ‘’








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.