HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα - Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την προμήθεια καυσίμων

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00 στο Δημο...

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης :
“Περί, ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 141/2013 απόφασής μας «περί διεξαγωγής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και όλων των νομικών του προσώπων και ανάδειξη αναδόχου (προμηθευτή) ή αναδόχων (προμηθευτών) αυτής, για το τρέχον έτος 2013», αναγκαιότητας διενέργειας νέου διαγωνισμού για την παραπάνω προμήθεια, προκήρυξης νέου διαγωνισμού και ανάθεσης της προμήθειας των καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων, μέχρι την ολοκλήρωση του παραπάνω διαγωνισμού”.
Το θέμα αυτό είναι κατεπείγον, γιατί έχει διακοπεί και σταματήσει από τους προμηθευτές, η προμήθεια καυσίμων των οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου μας, λόγω της καθυστέρησης της, άμεσης, εξόφλησής τους, που συνέβη από τη μη ολοκλήρωση της ανάθεσης, σ’ αυτούς, της προμήθειας καυσίμων με την υπ’ αριθμ. 141/2013, υπό ανάκληση, απόφασή μας, λόγω, τυπικού κωλύματος κατά τον έλεγχό της.
Το γεγονός αυτό, έχει προξενήσει σοβαρότατο πρόβλημα και μεγάλη δυσλειτουργία στην κίνηση των οχημάτων και των μηχανημάτων έργου, που πρέπει, άμεσα και κατεπειγόντως, να αποκατασταθεί και να επιλυθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.