HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών οι "Γιατροί του Κόσμου" στα Καλαβρυτοχώρια

Ο Σύλλογος των απανταχού  Νασιωτών στην προσπάθεια του να συμβάλει στην βελτίωση της ζωής στο χωριό μας, τα Νάσια Καλαβρύτων Αχαΐας...



Ο Σύλλογος των απανταχού  Νασιωτών στην προσπάθεια του να συμβάλει στην βελτίωση της ζωής στο χωριό μας, τα Νάσια Καλαβρύτων Αχαΐας,  προσκάλεσε τους "Γιατρούς του κόσμου" να οργανώσουν ιατρική αποστολή στην περιοχή μας και να  προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους εξετάζοντας δωρεάν τους  κατοίκους μας  που έχουν περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης σε  κέντρα ιατρικής φροντίδας.
Η επιστολή - πρόσκληση που υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιαννόπουλος Γιάννης και ο γραμματέας Καλύβας Βασίλειος έγινε αποδεκτή από τους "Γιατρούς του κόσμου"και έτσι θα πραγματοποιήσουν αποστολή ιατρών για την δωρεάν εξέταση των συχωριανών μας το τριήμερο 18,19 και 20 Οκτωβρίου 2013 με τις ειδικότητες:
1. Παθολόγου 
2. Καρδιολόγου 
3. Οφθαλμίατρου 
4. Γυναικολόγου 
5. Δερματολόγου 
6.Παιδιάτρου. 
Η αποστολή των ιατρών θα έχει έδρα την Δάφνη Καλαβρύτων και από εκει θα επισκέπτονται τα γύρω χωριά. 

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, πάντα θα μας βρίσκει αρωγούς και οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του Συλλόγου των απανταχού  Νασιωτών. 





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.