HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Να ζει κανείς ή να συζεί» - Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη εβδομάδα παραστάσεων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εβδομάδα παραστάσεων «Να ζει κανείς ή να συζεί» του Λόρενς Κάσλερ , που παρ...


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εβδομάδα παραστάσεων «Να ζει κανείς ή να συζεί» του Λόρενς Κάσλερ, που παρουσίασαν οι «Υποκριτές», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων May dayz 2013, στο θέατρο «Λιθογραφείον». Η μετάφραση είναι του Ερρίκου Μπελιέ, η σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά και η διασκευή – προσαρμογή κειμένου του Τζίμη Πολίτη.
Στην… καθηλωτική παράσταση που σηκώνει έναν καθρέπτη μπροστά στον θεατή και του δείχνει πως συμπεριφέρεται, όταν δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στο θέατρο και όταν αρχίζει να καταλαβαίνει τι γίνεται στη ζωή του, πρωταγωνιστούν οι: Βίκη Γιαννακοπούλου, Νάνσυ Κωνσταντινίδη, Γιώργος Λογαράς και Ιάσονας Φωτήλας.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν από Πέμπτη 30 Μαΐου έως Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 9.30.
Προπώληση εισιτηρίων στο 6985917633 και μέσω διαδικτύου στο ticketwest.gr


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.