HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βλασία Καλαβρύτων - 1ος αγώνας Wild Terrain (φωτορεπορτάζ)

Μια μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές, αδρεναλίνη και πολλά..."άλογα", πραγματοποιήθηκε 25-26 Μαΐου 2013 στην Κάτω   Βλασία...



Μια μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές, αδρεναλίνη και πολλά..."άλογα", πραγματοποιήθηκε 25-26 Μαΐου 2013 στην Κάτω Βλασία Καλαβρύτων ο 1ος αγώνας Wild Terrain. Τον αγώνα διοργάνωσε η λέσχη 4χ4 Πάτρας γνωστοί "skartaekato" με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Κάτω Βλασίας και τον Δήμο Καλαβρύτων και είναι ο πρώτος αγώνας "Wild Terrain" που λαμβάνει χώρα στην Πελοπόννησο και εντάσσεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 4χ4.
Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός με πολλές δυσκολίες, απαιτήσεις και πολύ, πολύ θέαμα! Περιελάμβανε 4 ειδικές διαδρομές την πρώτη μέρα και την super ειδική την επόμενη.

Την απονομή που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Τα Πλατάνια" έκαναν ο Πρόεδρος της Κάτω Βλασίας, Γιώργος Τσαπικούνης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καρναβά.

Τελικά Αποτελέσματα
1. Ανδρουλακης/Διαμαντης
2. Βαγενας/Ρουσκας
3. Αλεξελης/Νουσιας
4. Παππας/Γεωργιου
5. Κουζουκας/Ευσταθιαδης
6. Τζιαλας/Μακαριος
7. Τσαλκαντης/Κολτιδης
8. Τσιτζουρας/Φοκος
9. Κοσμας/Νταης
10. Στεργιου/Καραγιαννης
11. Αθανασοπουλος/Μπουγας
12. Μιχαλοπουλος/Κοκκολακης
13. Μπεης/Μπεης
14. Φελωνης/Φελωνης

απολαύστε τις φωτό από Χρ. και Βασ. Φράγκο



και από τον Κώστα Βαρβιτσώτη:




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.