HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Σκεπαστό …στους ρυθμούς της Αποκριάς!!!

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού , συνεχίζει και φέτος να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς με κύρια "συστατικά" το κέφι, τ...

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, συνεχίζει και φέτος να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς με κύρια "συστατικά" το κέφι, το τραγούδι, τη ζωντάνια, και το χορό. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 στις 21:00 μμ. σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, υποσχόμενος αστείρευτο κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρωϊνές ώρες.
Και μη νομίσετε πως το γλέντι τελειώνει εδώ ….η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 14:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού. Εμείς έχουμε μεριμνήσει για "πολλά", Εσείς βάλτε την αποκριάτικη φορεσιά σας, μια μάσκα ή απλά και μόνο καλή διάθεση και ελάτε να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι!!!


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.