HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θάνος Τσαπάρας: Ο Καλαβρυτινός που εκπαιδεύει τους Ιάπωνες!

Γεννήθηκε (1991) και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα, έμαθε το χιόνι στις πλαγιές του Χελμού, το αγάπησε πολύ, ήθελε να τελειοποιηθεί και στα ...


Γεννήθηκε (1991) και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα, έμαθε το χιόνι στις πλαγιές του Χελμού, το αγάπησε πολύ, ήθελε να τελειοποιηθεί και στα 18 του αποφάσισε να πάει, αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εκπαιδεύτηκε στην Βρετανική Ένωση Σκι και εν συνεχεία στο Val D'Isere της Γαλλίας όπου γίνεται εκπαιδευτής επιπέδου Σκιέρ Άλπεων! Το 2011 επιστρέφει Ελλάδα για να υπηρετήσει τον Ελληνικό Στρατό (Κύπρος). 
Τον περασμένο Νοέμβριο (2012) τον καλούν οι Ιάπωνες και ναι ένας Καλαβρυτινός γίνεται εκπαιδευτής σε ένα από τα κορυφαία Χιονοδρομικά Κέντρα της Ιαπωνίας το φημισμένο Rusutsu Resort, στο Hoikaido της Ιαπωνίας!
Οι Ιάπωνες που ξέρουν να αναγνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Thanos (Θάνος Τσαπάρας), το παιδί του Χελμού που καμαρώνουμε όλοι!  

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.