HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Ν.Δ. Κλειτορίας για την ανακατασκευή της γέφυρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τ.Ο. Ν.Δ. Κλειτορίας Καλαβρύτων για την άμεση ανακατασκευή της γέφυρας στην Παναγιά στην Δημ. Ενότητας Κλειτορίας ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τ.Ο. Ν.Δ. Κλειτορίας Καλαβρύτων για την άμεση ανακατασκευή της γέφυρας στην Παναγιά στην Δημ. Ενότητας Κλειτορίας
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Μεγάλη αγωνία υπάρχει στους κατοίκους της Δημ. Ενότητας Κλειτορίας γιά την ανακατασκευή της γέφυρας στην Παναγιά.
Η κατάρρευση της γέφυρας λόγω πλημμυρών έχει αποκόψει την πρόσβαση των κατοίκων των Δημ. Κοινοτητων Παγκρατίου, Λυκούριας και Κρινοφύτων με την Κλειτορία και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα να έχει νεκρώσει κάθε είδους δραστηριότητα (οικονομική, κοινωνική, κ.λ.π.).
Από την κατάρρευση της ανωτέρω γέφυρας έχει διακοπεί ο μοναδικός οδικός άξονας που συνδέει την Τρίπολη με τα Καλάβρυτα και το αντίστροφο.
Επιπλέον αποτελούσε μία από τις δύο πύλες εισόδου για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων με μεγάλη οικονομική απώλεια για την ευρύτερη περιοχή και αυτονόητο είναι ότι έχει διακοπεί και η συγκοινωνία των ΚΤΕΛ για την περιοχή.
Ο στρατός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για βοήθεια, απεσύρθει όμως σύμφωνα με πληροφορίες, από το γεγονός ότι υπάρχει νομικό κώλυμα και δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες εκτός σκοπού και γεωγραφικών περιοχών αρμοδιότητάς του.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει εγκριθεί το ποσό των 250.000€ για το σκοπό αυτό και πιστεύουμε ότι οι εργασίες για την ανακατασκευή της γέφυρας θα τρέξουν γρήγορα από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Υπουργείο Εσωτερικών) ώστε οι η ευρύτερη περιοχή να βρει ξανά τους ρυθμούς της και η οικονομική ζημία να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.......
Περιμένουμε άμεση ανταπόκριση.
Τ.Ο. Ν.Δ. Κλειτορίας Καλαβρύτων"

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.