HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύλλογος Πολυτέκνων Καλαβρύτων - Τακτική Γενική Συνέλευση (Απολογιστική)

 Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Αρ.Πρ.0800/23-12-2012) καλούνται τα μέλη του Συλλ...



 Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Αρ.Πρ.0800/23-12-2012) καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική  Γενική Συνέλευση (Απολογιστική) που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου CANYON (KANYON) στα Καλάβρυτα οδός Εθνικής Αντιστάσεως και Σκαλτσά, την Κυριακή  10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα:
  1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός- Οικονομικός) περιόδου έως και 31-12-2012.
  3. ‘Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Συζήτηση επί του Διοικητικού-Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή.
           Αν δεν επιτευχθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση την παραπάνω ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 17 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή από ώρα 10.00 π.μ. στη ίδια αίθουσα.
           Αν και σε αυτή τη Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται για τελευταία φορά στις 24 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα από 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Ξενοδοχείου CANYON (KANYON) στα Καλάβρυτα οδός Εθνικής Αντιστάσεως και Σκαλτσά.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

           Επειδή συνήθως στις δύο πρώτες Γενικές Συνελεύσεις  δεν επιτυγχάνεται η νόμιμη απαρτία, λόγω του ότι χρειάζεται μεγάλη συμμετοχή των μελών και για να μην υπάρξει πρόβλημα στα μέλη που έρχονται από μακρινά χωριά, παρακαλούνται τα μέλη να έλθουν οπωσδήποτε στην τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση στις 24 Φεβρουαρίου 2013 προκειμένου η Γενική Συνέλευση να έχει επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Κάθε μέλος κατά την είσοδό του θα πρέπει να παραλάβει τον κωδικό του από την γραμματεία του Συλλόγου.
        Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών.
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ
           Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης οι δικαιούχοι( δηλαδή όσοι υπέβαλαν τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία το 2012 και εγκρίθηκαν από την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αχαΐας), θα παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται. Πρέπει όλοι όσοι παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση να έχουν θεωρημένα τα Πολυτεκνικά τους βιβλιάρια.
Τηλέφωνο επικοινωνίας  6946.17.58.53.
Ο Πρόεδρος
Χαρίλαος  Ηλία  Ερμείδης

φώτο: http://www.panoramio.com/photo/61478276


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.