HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Δεκεμβρίου 2012

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012  και ώρα 14:00 στο Δημοτικό...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012  και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Περί κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2013 του Δήμου Καλαβρύτων και περί του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2013 του Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί υποβολής αιτήματος προς το Τ.Π.& Δ. για τη ρύθμιση (επιμήκυνση) της αποπληρωμής των δανείων του Δήμου μας, σύμφωνα με τις διατάξεις της υποπαραγράφου Γ.5 του ν.4093/2012 «΄Εγκριση Μεσοπροθέσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής κλπ.».

3. Περί αποδοχής της ένταξης της Πράξης «Τεχνική Υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου {΄Εργα αναβάθμισης, βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων» με κωδικό MISS 393676 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι»}.

4. Περί αποδοχής της ένταξης της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Τοπικής Ανάπτυξης Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων» με κωδικό MISS 383761 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι»}.

5. Περί καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση – Αναβάθμιση Τ.Κ. Δάφνης».

6. Περί του εγγράφου αιτήματος του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Ασπρούλια, με θέμα: «Στάδιο πορείας του προβλήματος βελτίωση-ανάπλαση χώρου πλατείας οικισμού ΄Ανω Λουσών και περιβάλλοντος χώρου δημοτικού σχολείου Λουσών και αποκατάσταση κτιρίων Κοινοτικής Βιβλιοθήκης και Δημοτικού Σχολείου Λουσών του δήμου Καλαβρύτων».

7. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής (Π.Π.Ο.Π) του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία οικισμού Βραχνίου Δήμου Καλαβρύτων».

8. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής (Π.Π.Ο.Π.) του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Σκεπαστού Δήμου Καλαβρύτων».

9. Περί έγκρισης Γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (ΠΡΩΗΝ ΤΥΔΚ) για παράταση της συνολικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Αροανίας» Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

10. Περί οριστικής διακοπής υλοποίησης της σύμβασης «Μελέτη Δημαρχείου Λευκασίου», Μελέτη έργου 389/2005 (ΤΥΔΚ Ν. ΑΧΑΙΑΣ).

11. Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

12. Περί διαγραφής χρεών 11 υπόχρεων από τους χρηματικούς καταλόγους της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων από τέλη ύδρευσης , άρδευσης και δικαιώματος βοσκής.

13. Περί διαγραφής χρεών από τέλη και δικαιώματα ύδρευσης, αποχέτευσης, νεκροταφείου και βοσκής 21 υποχρέων από τους χρηματικούς καταλόγους της Δημοτικής ενότητας Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους της Δημοτικής Ενότητας Παίων του Δήμου Καλαβρύτων για τέλη ύδρευσης και άρδευσης.

15. Περί αποδοχής επιχορηγήσεων της Δ/νσης Οικονομικού - Τμήμα Προϋπολογισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, προς το Δήμο Καλαβρύτων, ποσών € 3.495,24 και 4.788,00 αντίστοιχα, και διάθεσης αυτών για την εκλογική αποζημίωση στους υπαλλήλους του Δήμου για την συμμετοχή τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και 17ης Ιουνίου 2012.

16. Περί ψήφισης πίστωσης για την εξόφληση, για το οικ. έτος 2012 ,Τιμολογίων – Δελτίων Αποστολής για την Πώληση Αγαθών, Τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών και Αποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών που έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.