HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Συνωστισμός" ιδεών στο μυαλό αφελών

Του Νίκου Κυριαζή  Το ότι οδηγούμαστε σε επικίνδυνους δρόμους νομίζω ότι είναι περισσότερο από  ορατό. Ακραίες εξάρσεις φανατισμού α...



Του Νίκου Κυριαζή 
Το ότι οδηγούμαστε σε επικίνδυνους δρόμους νομίζω ότι είναι περισσότερο από  ορατό. Ακραίες εξάρσεις φανατισμού από ομάδες ψευτοπροοδευτικών αλλά και πατριδοκάπηλων παίρνουν τη θέση των ολίγιστων πολιτικών κυβερνώντων και της παραπαίουσας Δημοκρατίας.
Συνθέστε το παζλ και θα καταλάβετε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα παιχνίδι που βάζει «πλάτες» στα σχέδια των πολιτικών κατευθύνσεων της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης….
…και μέσα σε όλα οι …λίστες φοροφυγάδων και επίορκων κρατικών λειτουργών και ένα γαϊτανάκι δήθεν ευθυνών και αποπροσανατολισμού. Πιστεύετε στα αλήθεια τα παραμύθια;  Πιστεύετε ότι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα επειδή είναι προϊόντα… υποκλοπής. Αλήθεια τι το πιο απλό χωρίς φανφάρες να έκαναν απλά ελέγχους σε αυτά τα ονόματα χωρίς να έκαναν χρήση των στοιχείων της «χ» λίστας …..
Με πόσο αφέλεια τελικά αναλωνόμαστε στους προσχηματικούς ελιγμούς αποπροσανατολισμού ….   
Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τους μαυροντημένους πατριδοκάπηλους μαζί με τους "Τατσοπουλαίους" προοδευτικούς  να παίζουν ένα έργο κακής ποιότητας αλλά με πολλούς θεατές και αφελείς υποστηρικτές, με κομπάρσους τους κρανιοφόρους αναρχικούς και τις αξύριστες σταυροφορούσες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την Δημοκρατία αλλά και ούτε με την Ορθοδοξία σ ένα "Συνωστισμό" ιδεών στο μυαλό του αφελή Έλληνα. 
Πλατσουρίζουμε στα κύματα χωρίς να βλέπουμε το τσουνάμι. Παίζουμε το κατασκευασμένο παιχνίδι τους αναπαράγοντας την κάθε ηλιθιότητα χωρίς φίλτρο, χωρίς σκέψη, χωρίς προσεκτική ανάγνωση των γεγονότων, σε μια διακίνηση ιδεών που σκοπό έχουν τα πολλά “like” και τα πολλά ανούσια “coments” …
Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας. Αναδείξαμε αναξίους για να μπορούν να εξυπηρετούν και μόνον τα προσωπικά μας συμφέροντα. Δημιουργήσαμε συνδικάτα, για να μπορούμε να αντιπολιτευόμαστε και όχι να διεκδικούμε. Φτιάξαμε συλλόγους για να δικαιολογούμε τις ενοχές μας και την κοινωνική μας υπόσταση, με ιδεολογήματα παρωχημένα και εφήμερα, εγκλωβισμένα σε εμφιλικά σύνδρομα σε μια κοινωνία ορμών…
Αυτή η κοινωνία των ορμών, θα αρχίζει να καταρρέει συμπαρασύροντας πρώτα απ΄όλα τους εγωλάγνους της εξουσίας και τους σχιζοφρενικά ορμώμενους οπαδούς τους….   


«….η σημερινή ρωμιοσύνη δεν έχει εμπιστοσύνη στις ντόπιες εκκρίσεις της, ούτε στην ιθαγενή ερωτολογία. Είναι δυστυχώς γεγονός: όλη η πορνική, λαγνική οργασμική παραπαιδεία των ευρωελλήνων προέρχεται από εξωελληνικά κέντρα συνουσίας… εξ ου το σπέρμα δίδοται εν συνουσία θεία… Πως όμως η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες, όταν τα ερωτογόνα έντυπα και κέντρα της τα ανεβοκατεβάζει η ξένη ακρίδα; Στα περίπτερα, στα κασετάδικα υπάρχει και του πουλιού το γάλα, αλλά είναι πολυεθνικό. Δεν σφάζονται πια στης Μαρίας την ποδιά, τη Διαλεχτή μου πια τη λένε Ντέπυ κι ο Κωνσταντής έγινε Ρενάτο, εκτός αν μας βγαίνει πότε πότε Μπέτυ…»Κώστα Ζουράρη – Μισγάγγεια απερινόητη – εκδ. Αρμός εκδ 1993




για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 
Νίκος Π. Κυριαζής 

Νίκος Κυριαζής
Νίκος Κυριαζής. Θεολόγος, αρθρογράφος, ερευνητής, διαχειριστής και αρθρογράφος της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Άρθρα του με κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο έχουν δημοσιευθεί σε τοπικό και Αθηναϊκό τύπο.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.