HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαρία Κανελλοπούλου: "Τα Καλάβρυτα δεν χρειάζονται μόνο το χιόνι για να ζήσουν"

Η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων όπου συναντήθηκε με τον διευθύνοντα ...

Η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων όπου συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του χιονοδρομικού κέντρου Ευθύμιο Βαζαίο, με επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού, με υγειονομικούς υπαλλήλους και με καταστηματάρχες.

Παρέστη επίσης στον πρώτο αγώνα ποδηλάτων Downhill του χιονοδρομικού κέντρου και προέβη στην εξής δήλωση: 
« Εν μέσω κατάρρευσης της αυτοδιοίκησης, τα Καλάβρυτα επιμένουν να δίνουν μια δύσκολη μοναχική μάχη. Η ευρύτερη περιοχή προσπαθεί να διατηρήσει τη δραστηριότητα της παρά την ανηλεή επίθεση που έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.

Σταθερή μου θέση είναι ότι τα Καλάβρυτα δεν χρειάζονται μόνο το χιόνι για να ζήσουν. Η αξιοποίηση της παράδοσης και η συστηματική ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής μπορούν να τροφοδοτήσουν μια νέα προσπάθεια βασισμένη στον πολιτισμό και στις ποιοτικές υπηρεσίες, προσπάθεια κυρίως που να αφορά όλες τις εποχές.

Ωστόσο η προσπάθεια αυτή προσκρούει σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που εμποδίζουν μάλιστα την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Στεκόμαστε στο πλευρό της Καλαβρυτινής κοινωνίας στη διαρκή προσπάθεια προκοπής της με αγώνες και αποφασιστικότητα.»



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.