HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμος Καλαβρύτων κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του

Ο Δήμος Καλαβρύτων κλιμακώνει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του για την αποτροπή της επαπειλούμενης συρρίκνωσης ή και κατάρρευσής του, ...

Ο Δήμος Καλαβρύτων κλιμακώνει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του για την αποτροπή της επαπειλούμενης συρρίκνωσης ή και κατάρρευσής του, εξαιτίας των εξοντωτικών περικοπών στους πόρους που διατίθενται, από το κράτος, στο Δήμο καθώς και για την αποτροπή της σχεδιαζόμενης κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καλαβρύτων και των άλλων δημοσίων υπηρεσιών που λειτουργούν στα Καλάβρυτα.
Έτσι, σε συνέχεια και της σύσκεψης της 19-9-2012 μεταξύ του Δήμου, Φορέων, Συλλόγων και κατοίκων των Καλαβρύτων, που έγινε στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας και με τη συνεργασία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, αύριο Τετάρτη, ημέρα της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, διοργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία των Καλαβρύτων στις 13:00 η ώρα.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.