Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών στο Δήμο Καλαβρύτων

Υπογράφηκε στα Καλάβρυτα στις 21-9-2012, ημέρα Παρασκευή, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Ν...

Υπογράφηκε στα Καλάβρυτα στις 21-9-2012, ημέρα Παρασκευή, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας κ. Ανδρέα Μανωλόπουλου, η σύμβαση για τη μεταφορά των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σ’ όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Καλαβρύτων, για το σχολικό έτος 2012 – 2013, που μόλις ξεκίνησε.
Ο Δήμος Καλαβρύτων, είναι από τους πρώτους Δήμους της Χώρας, που προώθησε έγκαιρα και ολοκλήρωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών και υπέγραψε τη σύμβαση με το ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας, μετά από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό που προκήρυξε και προσυμβατικό έλεγχο της από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Μάλιστα, λόγω της πλήρους και ολοκληρωμένης οικονομοτεχνικής μελέτης για τη μεταφορά των μαθητών που συνέταξε ο Δήμος Καλαβρύτων, επιτεύχθηκε και το καλύτερο δυνατό και επωφελές οικονομικό αποτέλεσμα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς επισήμανε την άριστη συνεργασία του Δήμου Καλαβρύτων με το ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας και τους συνεργαζόμενους με αυτό ιδιοκτήτες και οδηγούς του Συλλόγου αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ του Δήμου Καλαβρύτων, η οποία συνεργασία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2011 -2012, με την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων υπηρεσιών μεταφοράς των μαθητών των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων.
Επίσης, τόνισε ότι, ο Δήμος Καλαβρύτων είναι ο μοναδικός Δήμος στον Νομό Αχαΐας που προώθησε και ολοκλήρωσε έγκαιρα τις διαδικασίες για τη μεταφορά των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τη νέα σχολική χρονιά 2012 – 2013, η οποία ξεκίνησε απρόσκοπτα στις 13-9-2012 και πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα.






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.