HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθ.Συμβ.Οφειλών: «πονηρή» κίνηση των Γερμανών να χρησιμοποιήσουν το όνομα Καλάβρυτα

Το Εθνικό Συμβούλιο, καταγγέλλει αυτή την προκλητική τακτική της Γερμανικής Κυβέρνησης και συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ένωσ...


Το Εθνικό Συμβούλιο, καταγγέλλει αυτή την προκλητική τακτική της Γερμανικής Κυβέρνησης και συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχει ως εξής: 
Θεωρούμε βάναυση  πρόκληση την απαίτηση των Γερμανών για  συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων στις εκδηλώσεις της Γερμανικής Πρεσβείας για την επέτειο της πτώσης του τείχους. Είναι πράγματι μια «πονηρή»  κίνηση των Γερμανών να χρησιμοποιήσουν το όνομα Καλάβρυτα στις εκδηλώσεις τους. Και δεν πρέπει να είμαστε τόσο αφελείς  ώστε να δεχθούμε τη «θεωρία» τους ότι είναι κι αυτό μέσα  στα πλαίσια της …ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.  
Μέσα στα πλαίσια της «συνύπαρξης» είναι και το γεγονός, εδώ και χρόνια, ότι ο Γερμανός Πρέσβης, εκτελώντας εντολές της κυβέρνησής του, δεν δέχεται τους εκπροσώπους των Μαρτυρικών Πόλεων της Ελλάδας, των Ενώσεων Θυμάτων, ούτε του Εθνικού Συμβουλίου που παλεύει για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, όταν πάνε να του δώσουν σχετικά ψηφίσματα διεκδίκησης όσων οφείλουν οι Γερμανοί ακόμη  ΜΟΝΟ στην Ελλάδα;

Το Εθνικό Συμβούλιο, καταγγέλλει αυτή την προκλητική τακτική της Γερμανικής Κυβέρνησης και συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Και καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους Έλληνες να αντιδράσουν στη  συμμετοχή  της Φιλαρμονικής των Καλαβρύτων.

Και σε οποιαδήποτε συμμετοχή και σε οποιαδήποτε  «φιλική» πρόταση των Γερμανών, αν δεν εκπληρώσουν πρώτα τις υποχρεώσεις τους κι αν δεν σταματήσουν να συμπεριφέρονται στους Έλληνες, σε πολλές περιπτώσεις, όπως οι κατοχικές δυνάμεις των προγόνων τους.

Αθήνα  25.9.12

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.