HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προτάσεις δραστηριοτήτων στα Καλάβρυτα - Οι Καλαβρυτινοί είναι Εδώ!

Η Βέροια, ορεινός χειμερινός τόπος, χωρίς υγρό στοιχείο γύρω της ετοιμάζει μία πολύ καλή ομάδα Πόλο ( υδατοσφαίρισης ), με πενιχρά μέσα, α...

Η Βέροια, ορεινός χειμερινός τόπος, χωρίς υγρό στοιχείο γύρω της ετοιμάζει μία πολύ καλή ομάδα Πόλο ( υδατοσφαίρισης ), με πενιχρά μέσα, αλλά με ψυχή, σε μιά μικρή τοπική πισίνα , αλλά ταξίδι εκπαιδευτικό στο MonteΝegro ( Μαυροβούνιο ). Μπράβο τους .
Γιατί όχι και τα Καλάβρυτα ; Θα μπορούσε η Α.Ε.Καλαβρύτων να φτιάξει τμήμα , και είτε εγώ, είτε φίλοι μου προπονητές, αφιλοκερδώς ν' ασχοληθούμε με το άθλημα και τις υποδομές στα Καλάβρυτα. Υπάρχουν κοντινές πισίνες, στην Κ. Κλειτορία ( ΜΟΝΤ ΧΕΛΜΟΣ, Δημ. Μπαρλογιάννης ), στο Αίγιο, στην Πάτρα και στην Τρίπολη.



Εχουμε και λέμε:
1) Υδατοσφαίριση στα Καλάβρυτα. Η ομάδα θα ξεκινήσει με υποδομές και λίγους παλαιούς παίκτες από την Δ' κατηγορία, με ελπίδες σύντομα ν'ανέβει κατηγορία/ες. Το άθλημα είναι κατ'εξοχήν ελληνικών διακρίσεων σε παγκόσμια και Ολυμπιάδες.
2) θεματικό ιστορικό χωριό του 1821
3) Μουσική καταγραφή των τραγουδιών της περιοχής και έκδοση σχετικού CD
4) Εκδοση και διανομή του βιβλίου ΤΑ ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΑ, αντίκρουση στο ΣΚΑΙ-1821
5) Συμμετοχή στο συνέδριο που ετοιμάζει η Εκκλησία της Ελλάδος για το 1821, από φέτος μέχρι και το 2021 ενιαυσίως.

Εγώ και τόσοι άλλοι χρήσιμοι/ έμπειροι Καλαβρυτινοί είμαστε εδώ/ παρόντες, γιατί δεν κάνουμε τίποτα ;
Μπορούμε, λίγο οργάνωση και ομαδικό πνεύμα θέλει, συμμετοχή Δήμου, Μητρόπολης και πατριωτών Καλαβρυτινών ντόπιων και αποδήμων, τα δε χρήματα και οι τυχόν δωρεές για την τυχόν υλοποίηση δεν είναι πολλά ....
Καλαβρυτινοί, γρηγορείτε , μετά θα λέμε γιατί χάθηκε ο τόπος μας και γιατί ποτέ δεν μας αναφέρει κανείς ώς ζώσα πολιτιστική ιστορική οντότητα ...
Φιλικά,
Δημ. Σταθακόπουλος




Δημήτριος
 Οδ. Σταθακόπουλος    Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, stathakopoulouμέλος του Δ.Σ  του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων CCBEΔιδάκτορα κοινωνιολογίας της ιστορίας οθωμανικής περιόδου - μουσικολόγου. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πειραιά, εκ Λευκασίου ( Τσορωτά ) Καλαβρύτων ορμώμενου.





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.