HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Καλάβρυτα, γη μνημείων, ηρώων και αγίων" σε νέα βελτιωμένη έκδοση

Ικανοποιώντας το αίτημα των επισκεπτών και προσκυνητών των Ιερών Μονών καί των Εκκλησιαστικών μνημείων της Επαρχίας Καλαβρύτων για την ε...

Ικανοποιώντας το αίτημα των επισκεπτών και προσκυνητών των Ιερών Μονών καί των Εκκλησιαστικών μνημείων της Επαρχίας Καλαβρύτων για την επανέκδοση του καλαίσθητου- καλλιτεχνικού πονήματος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Καλαβρύτων Αιδεσιμολογιώτατου π. Γεώργιου Μπίρμπα,  «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΓΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ»,  η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων προχώρησε στην Β΄ βελτιωμένη έκδοσή του
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του πονήματος αυτού, ο αναγνώστης κάνει ένα νοερό ταξίδι στην πολυκύμαντη ιστορία των μαρτυρικών Καλαβρύτων, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την ιστορική πορεία των Ιερών Μονών και των μνημείων της περιοχής.
Πρόκειται για έναν σημαντικό και απαραίτητο τουριστικό οδηγό σε κάθε ταξιδιώτη, που επιθυμεί να επισκεφτεί τα Καλάβρυτα και να γνωρίσει την ιστορία, τον πολιτισμό και το ψυχικό μεγαλείο των κατοίκων και των ηρώων του τόπου αυτού.

8 € + Έξοδα Αποστολής
Ἔκπτωσις :30% για βιβλιοπωλεία
Παραγγελίες :Βιβλιοπωλείο Ι. Μ. “ Βιβλίο & Εικόνα ”
Ερμού, 21 - 251 00 ΑΙΓΙΟΝ' 26910 29333
Fax. 26910 29341Υπεύθυνη Βιβλιοπωλείου: κα Άννα Τσάτσαρη
E-mail: biblio.eikona@gmail.com




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.