HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Σεπτεμβρίου 2012

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Κατ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί μετάβασης της Φιλαρμονικής του Δήμου, στις 3 Οκτωβρίου 2012, στην Αθήνα, για την πραγματοποίηση συναυλίας με σύγχρονη (ροκ, ποπ, τζαζ) και κλασική (με έργα Μπετόβεν, Μπαχ και λοιπών) μουσική, στην κατοικία του πρέσβη της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας για την επέτειο της επανένωσης των Γερμανιών και την πτώση του τείχους του Βερολίνου που χώριζε την Ευρώπη.

Σχετική η από 11-09-2012 επιστολή του Επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας.

2. Περί ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Καλάβρυτα.

3. Περί πραγματοποίησης εκδήλωσης και τοποθέτησης αναθηματικής πλάκας στο Ναό της Ημερασίας Αρτέμιδος στους Αρχαίους Λουσούς, στο Λουσικό Τ.Κ. Κάτω Λουσών Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ» και ψήφισης της σχετικής πίστωσης για την κάλυψη του κόστους κατασκευής της πλάκας.

4. Περί επιχορήγησης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Καλαβρύτων με την επωνυμία Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο).

5. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 33/2012 Μελέτης του έργου: «Αντικατάσταση Καταθλιπτικού Αγωγού ΄Υδρευσης Φιλέϊκων, Τοπικής Κοινότητας Φιλίων, Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 38/2012 Μελέτης του έργου: «Αντικατάσταση Δικτύου ΄Υδρευσης Τοπικής Κοινότητας Φιλίων Δ.Ε, Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε, Αρχικής Σύμβασης του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου Καγιάκ στο Λάδωνα» του Δήμου Καλαβρύτων.

8. Περί έκδοσης ανακοίνωσης για κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου ιδιοκτησίας Γεωργίου Μοντζολή, στην Τοπική Κοινότητα Πετσάκων, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων για τη διαπλάτυνση δημοτικού δρόμου.

9. Περί διαγραφής χρεών από τους Χρηματικούς Καταλόγους για δημοτικά τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης και νεκροταφείου, υποχρέων της Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

10. Περί αίτησης Μιχάλη Μαστρογιαννόπουλου για αυθαίρετη περίφραξη τμημάτων δημοτικών δρόμων στον οικισμό Καρουσίου Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.