Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα Νίκου Μαγκαφά (βοηθού Δημάρχου) για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπάιδευση, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τους μαθ...

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπάιδευση, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τους μαθητές του Δήμου Καλαβρύτων των οποίων οι αγώνες τελεσφόρησαν και επιτύχατε την εισαγωγή σας σε πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα.
Γνωρίζω καλά, ως μάχιμος εκπαιδευτικός και ο ίδιος, ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι δύσκολος και απαιτεί επιμονή και σκληρή προσπάθεια πρωτίστως από εσάς τους ίδιους τους μαθητές, αλλά παράλληλα και από τις οικογένειές σας που σας στηρίζουν και από τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, τους οποίους συγχαίρω επίσης.
Όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι προσβλέπουμε σε σας τους μελλοντικούς επιστήμονες με αισιοδοξία και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσετε το άξιο επιστημονικό δυναμικό που θα στελεχώσει την αυριανή κοινωνία και θα την «ξεκολλήσει» από το τέλμα στο οποίο βουλιάζει σήμερα.
Για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή , θα ήθελα να τους καλέσω να μην καταθέσουν τα όπλα και απογοητευτούν αλλά να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για επίτευξη των στόχων τους. Η ζωή συνεχίζεται και μας προκαλεί να είμαστε παρόντες και να δραστηριοποιούμαστε από όποιο μετερίζι. Και θυμάμαι εδώ τα λόγια του σπουδαίου Ν. Καζαντζάκη: αν η ζωή σου έδωσε ένα πικρολέμονο, προσπάθησε να φτιάξεις με αυτό λεμονάδα.
Καλή δύναμη λοιπόν και καλό αγώνα σε όλους.



Νικόλαος Μαγκαφάς
Μαθηματικός, δ/ντης 8ου Γυμνασίου Πάτραςβοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων για θέματα παιδείας






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.