HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

του Νίκου Κυριαζή  Έχουμε μάθει και εμείς τα τελευταία χρόνια (οδηγούμενοι από τους «καθηγητές» μας τα Μ.Μ.Ε.) να αναζητούμε σκάνδαλ...




του Νίκου Κυριαζή 
Έχουμε μάθει και εμείς τα τελευταία χρόνια (οδηγούμενοι από τους «καθηγητές» μας τα Μ.Μ.Ε.) να αναζητούμε σκάνδαλα, δολοπλοκίες και παρανομίες μέσα από εκκλησιαστικές πράξεις και κινήσεις. Δεν λέμε ότι πολλά από αυτά δεν κινούνται πολλές φορές σε πραγματικά γεγονότα. Αυτό όμως που «θάβουμε», είναι το καλό και είναι αυτό που όταν τονίζετε το κάνει καλύτερο.
Όλοι μας γνωρίζουμε τις βολές που έχει δεχθεί ο μητροπολίτη μας κ.κ. Αμβρόσιος και κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στα μέρη μας, αλλά δυστυχώς και από συμπατριώτες μας που εθελοτυφλούν, παραβλέποντας έργα και δράσεις που αγγίζουν το Θαύμα σε μια μικρή επαρχιακή μητρόπολη με πενιχρά έσοδα. 


Κανείς δε μίλησε για το «Καλλιμανοπουλείου Καλαβρύτων» και μια δεύτερη Μονάδα κατάκοιτων με 46 κλίνες, σύνολον δε κλινών ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (120) για την τρίτη ηλικία, το Εκκλησιαστικό Κέντρο Νεότητος «ΤΟ ΟΡΑΜΑ»στα Καλάβρυτα , την μονάδα «Μη Αυτοεξυπηρετούμενων» και απόρων και αυτά στην επαρχία μας, τον Οίκο Ευγηρίας «Ο ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» και μια Μονάδα Κατακοίτων! τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Τα Αγγελουδάκια»,το Εστιατόριο «τό Στέκι της Αγάπης», το κατάστημα δωρεάν διανομής τροφίμων καί ειδών πρώτης ανάγκης «Τό Κελάρι τη Αγάπης». Επίσης τό «Ταμείο Φιλανθρωπίας καί Ευποιΐας» μέ παραρτήματα σέ πολλές Ενορίες, τό «Ταμείον Υποτροφιών», τό «Ευαγές Ταμείον Μητροπολίτου», τό «Ταμείον Εκκλησιαστικής Δράσεως», τό «Internet Caffe», τό Κέντρον Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στο Αίγιο, τή Σχολή Αγιογραφίας στο Αίγιο, μία Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στό Αίγιο καί μία στά Καλάβρυτα, το Κέντρο Πνευματικής περισυλλογής (spiritual retreats) στα Καλάβρυτα καί τη βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας που χτύπησαν την πόρτα της μητρόπολης μας.

Ναι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά μην είμαστε άδικοι και κοντόφθαλμοι. Ας κοιτάζουμε πρώτα απ όλα «αγαπητικά» τον τόπο και τους ανθρώπους του γιατί η αγάπη δεν κυριεύεται από θυμό, δεν κρατά λογαριασμό για το κακό που της κάνουν, δε χαίρεται για την αδικία, αλλά μετέχει στη χαρά για την επικράτηση της αλήθειας....

«Καλλιμανοπουλείου Καλαβρύτων»
Εκκλησιαστικό Κέντρο Νεότητας "Το Όραμα"

Μονάδα Φροντίδας Μη αυτοεξυπηρετουμένων - Καλάβρυτα

Βιβλιοπωλείο "Βιβλίο και Εικόνα"

Αγάπης Μέλαθρον "Ο Αγιος Χαράλαμπος

τράπεζα τροφίμων "Το Κελάρι της Αγάπης"

Εστιατόριο "Το Στέκι της Αγάπης "

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΙΝ
Βρεφονηπιακός Σταθμός "Τα Αγγελουδάκια"






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.