HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Λαζουράς“Το προβάδισμα που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, μας οδηγεί στη ΝΙΚΗ ”

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Πολίτες του Νέου Δήμου Καλαβρύτων, σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα που έφερε στον τόπο μ...

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Πολίτες του Νέου Δήμου Καλαβρύτων,
σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα που έφερε στον τόπο μας ο νόμος 3852/2010 (ο νόμος «Καλλικράτη»).
Στην περιοχή μας δημιουργήθηκε ο Νέος και Μεγάλος Δήμος Καλαβρύτων, που περιλαμβάνει 66 Τοπικές Κοινότητες, ολόκληρη, δηλαδή, την πρώην Επαρχία Καλαβρύτων, και διαιρείται σε τέσσερις (4) Δημοτικές Ενότητες, με την ονομασία και την έδρα των σημερινών Δήμων.
Πιστεύω ακράδαντα ότι, η νέα αυτή πραγματικότητα, που διαμορφώνεται, επιβάλλει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συγκλίσεις και προϋποθέτει τη δική σας συναίνεση, συνεργασία και ενεργό συμμετοχή, μαζί, με την ανάδειξη προσώπων ικανών να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες, προσώπων με ήθος, με γνώση, με όραμα και κυρίως με πολιτική βούληση να διαχειριστούν το μέλλον του Νέου Δήμου Καλαβρύτων.
Η θητεία μου, ως Δήμαρχος Καλαβρύτων, αποτελεί δείγμα γραφής των προθέσεών μου. Όπως έκανα μέχρι τώρα, έτσι και σήμερα δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα, που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Στην προεκλογική περίοδο που διανύσαμε, παρουσιάσαμε ένα εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και όχι ανεδαφικό, ένα πρόγραμμα με σοβαρότητα και γνώση και κυρίως ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες, καλυτερεύει τις συνθήκες ζωής και εργασίας και φέρνει την ανάπτυξη και την προοπτική στον τόπο μας. Ένα πρόγραμμα, που βασίζεται στην αλήθεια και σε ό,τι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον του Νέου Δήμου μας, το μέλλον των πόλεων και των χωριών μας, που όλοι μας αγαπάμε.
Εσείς, με την ψήφο σας, θα καθορίσετε αυτό το μέλλον. Στην πορεία προς το μέλλον, θέλω να προχωρήσω και να συνεργαστώ με καθέναν από εσάς, με κάθε ενεργό, δημιουργικό και προοδευτικό συνδημότη μας, με κάθε γεωργό, κτηνοτρόφο, υπάλληλο, επαγγελματία και συνταξιούχο με τις νέες και τους νέους μας, που ελπίζουν και αγωνίζονται για το καλύτερο, που επιζητούν την υπέρβαση και την αλλαγή.
Για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και το πλειοψηφικό προβάδισμα, που δώσατε σε μένα και στο Συνδυασμό μου στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, θέλω, να σας ευχαριστήσω, απ’ την καρδιά μου.

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Πολίτες του Νέου Δήμου Καλαβρύτων,
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παλιό, που φεύγει, με τους ανθρώπους και τις πρακτικές που το υπηρέτησαν για χρόνια και το εκφράζουν. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, να πορευθούμε προς το μέλλον. Το τόπος μας, εμείς και τα παιδιά μας, αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή και το μέλλον ανήκουν σ’ αυτούς που τα διεκδικούν.
Την Κυριακή, δώστε μου τη δύναμη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και θα σας αποδείξω ότι ξέρω να παλεύω και να κατακτώ αυτά που δικαιούμαστε.
Δώστε τη δύναμη και τη ΝΙΚΗ σε ένα νέο συνδημότη σας, ένα γιο κτηνοτρόφου, έναν άνθρωπο με γνώσεις και πείρα, έναν άνθρωπο της καθημερινής δουλειάς και του μόχθου, έναν άνθρωπο με όραμα και στόχους και θα σας αποδείξω ότι ξέρω να παλεύω και να κατακτώ αυτά που δικαιούται το κοινό συμφέρον και ο Νέος Δήμος Καλαβρύτων.

Με πατριωτικούς και νικηφόρους χαιρετισμούς

Γιώργος Α. Λαζουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.