HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τιμητική διάκριση για τον Νίκο Σακελλαρόπουλο

Το βιβλίο του επιτίμου προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας Νίκου Σακελλαρόπουλου , από το Λεχούρι, «ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΜΠΑ- Η ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ...

Το βιβλίο του επιτίμου προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας Νίκου Σακελλαρόπουλου, από το Λεχούρι, «ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΜΠΑ- Η ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΛΗΣΤΕΊΑ», εκδόσεις «Βεργίνα», είναι μεταξύ των 15 που πρότειναν με ψηφοφορία οι 280 Λέσχες Ανάγνωσης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, για το βραβείο Αναγνωστών έτους 2010.

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) με ανακοίνωσή του προσκαλεί το αναγνωστικό κοινό να επιλέξει από 10 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου 2010 το αγαπημένο βιβλίο της χρονιάς, μεταξύ των 15 που έχουν προτείνει οι Λέσχες. Το τελικό αποτέλεσμα προκύπτει κατά 50% από το βαθμό που του έχουν δώσει οι Λέσχες και κατά 50% από την ψήφο των Αναγνωστών. Του ευχόμαστε ακόμα και πρωτιά. Πιστεύουμε πως το αξίζει.

Η ψηφοφορία των αναγνωστών γίνεται με αποστολή sms (χρέωση απλού μηνύματος) στον αριθμό 54160 βάζοντας τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο της επιλογής του αναγνώστη. (ΒΑ από 1 μέχρι 15)

Η λίστα των 15 βιβλίων που κατήρτισαν οι Λέσχες έγινε με αλφαβητική σειρά, σύμφωνα με το επώνυμο κάθε συγγραφέα. Το βιβλίο του συμπατριώτη μας Νίκου Σακελλαρόπουλου έχει τον κωδικό: ΒΑ 12. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μια μόνο ψήφο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της χώρας. Ιδιαίτερα τώρα, μετά από την τιμητική διάκριση που του έγινε. Κι αν κάποιο δεν το έχει μπορεί να το φέρει. Έκτός από τον εκδοτικό οίκο, το έχουν όλες οι κεντρικές αποθήκες.

Τονίζεται ιδιαίτερα το εξής: Από την πώληση κάθε αντιτύπου 3 Ευρώ (όλα τα δικαιώματα του συγγραφέα), πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού». Οι δε χορηγίες 3000 Ευρώ, (από Νομαρχία και ΟΤΕ) δόθηκαν εξ ολοκλήρου στο Ίδρυμα Ογκολογικών Ασθενών η «Ελπίδα», που βρίσκεται στην Πάτρα, του οποίου πρόεδρος είναι η εκλεκτή συμπατριώτισσά μας Μαρία Μασαρά.

Παρακαλούμε τα μέλη μας και όλους τους Καλαβρυτινούς να ψηφίσουν στέλνοντας sms στον αριθμό 54160 ΒΑ 12.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.