HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσανθακόπουλος ο εκλεκτός του ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια

 Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του Βουλευτή Αχαΐας ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου για τη...

 Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του Βουλευτή Αχαΐας ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:
 «Ενώ στο ΠΑΣΟΚ όλοι οι βουλευτές αρνήθηκαν στον κ. Παπανδρέου να είναι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, στο ΛΑ.Ο.Σ συμβαίνει το αντίθετο. Πέντε Βουλευτές εμπλέκονται στις Περιφερειακές εκλογές.  Ο κ. Α. Χρυσανθακόπουλος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με πολύ καλά προγνωστικά και πολύ καλά ευρήματα στις δημοσκοπήσεις στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος που αντιπροσωπεύει τους νομούς της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, τόσο από τα ευρήματα όσο και από το κέφι και την όρεξη με τα οποία ο κ. Χρυσανθακόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του Κόμματος. Συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.