HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λίγα λόγια...

Η Ιστορία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS , ξεκίνησε απο την αναγκαιότητα της εποχής και το μεράκι ορισμένων με σκοπό την καταγραφή ιστορικών και λαογραφ...

Η Ιστορία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ξεκίνησε απο την αναγκαιότητα της εποχής και το μεράκι ορισμένων με σκοπό την καταγραφή ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων και την παρουσίαση του τοπικού αυτού διαμερίσματος. Η γρήγορη αναγνώριση και η μεγάλη αναγνωσιμότητα, από όλη την επαρχία Καλαβρύτων και όχι μόνο, μας οδήγησε στο «άνοιγμα» προς την ενημέρωση και μάλιστα σε "πρώτο χρόνο". Πλέον η ομάδα μεγάλωσε, η συμμετοχή ανθρώπων απ όλη την επαρχία μεγάλη, η αποδοχή τεράστια.



Καθημερινά είναι πολλά τα μηνύματα που λαμβάνουμε από Καλαβρυτινούς απανταχού της γης και πραγματικά είναι συγκινητικά αλλά συνάμα και μηνύματα ενδυνάμωσης.
Σκοπός πλέον δεν αποτελεί μόνο η ανάδειξη ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων αλλά και η καταγραφή καθημερινών γεγονότων και ειδήσεων. Πάντα αχρωμάτιστα, κριτικά, αντικειμενικά, δίνοντας φωνή και τόνο στην πολύπαθη αλλά και γεμάτη αξιοπρέπεια και περηφάνια επαρχία μας.
Τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα; το αυτονόητο, να προκαλέσουμε την προσοχή της κεντρικής εξουσίας, να προκαλέσουμε τη ματιά τους, να αποκτήσουμε φωνή. Ναι είναι σημαντικό να βλέπεις μεγάλα ειδησιογραφικά κανάλια κάθε μορφής να αναπαράγουν την "είδηση μας" να αναφέρονται στα Καλάβρυτα, να μαθαίνουν ότι υπάρχει και η ξεχασμένη ύπαιθρος
Έχουμε αποδείξει ότι με πνεύμα σύνεσης και συναίνεσης μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Είμαστε ελεύθεροι από κάθε είδους κομματικές αγκιστρώσεις, αδέσμευτοι και ανιδιοτελείς . Η συντήρηση μας; Μόνον οι διαφημίσεις , αλώστε είμαστε έξω από κυκλώματα και υπόγειες διαβάσεις οι οποίες και δεν μας αγγίζουν.
Σας καλούμε λοιπόν όλους, ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια κάνοντας τη δική σας σκέψη φωνή.
Περιμένουμε τις δικές σας σκέψεις, ειδήσεις, καταγγελίες, προβληματισμούς, εκδηλώσεις, στη διεύθυνση kalabrytanews@gmail.com (θα παρακαλούσαμε επώνυμα)
Να μεγαλώσουμε κ άλλο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS να ασκούμε πιέσεις και να διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει μέσα από το δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης, συσπείρωσης και φωνής.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, 
η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.