HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

To Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στη MyPublics

H MyPublics, εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργικού Μarketing, ανέλαβε την επικοινωνία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η συνεργασί...

H MyPublics, εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργικού Μarketing, ανέλαβε την επικοινωνία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η συνεργασία αφορά σε τομείς στρατηγικής επικοινωνίας, Media Relations και της διαχείρισης των ελκυστικών χορηγικών προγραμμάτων για τη χιονοδρομική περίοδο 2010/2011. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων διαθέτει τον υψηλότερο αναβατήρα και τη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα στην Ελλάδα, τη Στύγα. Απέχει μόλις 200χλμ. από την Αθήνα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιστών για σκι και snowboard όλων των επιπέδων και πλήθος υποστηρικτικών εγκαταστάσεων προσφέροντας έτσι μια αυθεντική εμπειρία σκι.
 Όραμα της νέας διοίκησης του ΧΚΚ είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος προορισμός για δραστηριότητες βουνού στην Ελλάδα, εφάμιλλο παρόμοιων κέντρων του εξωτερικού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.