HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φεστιβάλ Πάτρας 2010 - όλο το πρόγραμμα

Η Πάτρα, θυμάται, δημιουργεί, ανασαίνει, επικοινωνεί πολιτιστικά. Ο πλους του Διεθνούς Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε φορά, είναι μ...

Η Πάτρα, θυμάται, δημιουργεί, ανασαίνει, επικοινωνεί πολιτιστικά.

Ο πλους του Διεθνούς Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε φορά, είναι μεγάλος και οι επισκέπτες του ταξιδεύουν σε τόπους, που άλλοτε είναι γνώριμοι και ξυπνούν μνήμες κι άλλοτε «πρωτοϊδωμένοι» και ικανοί να δημιουργήσουν εκ νέου το μύθο της πόλης.

Η πόλη, αποικείτε απ' όλες τις μορφές της Τέχνης, με συμπαραστάτες τους μεγάλους δημιουργούς, συνομιλώντας ισότιμα με όλους τους θεσμούς και τους φορείς που παράγουν πολιτισμό.

Η επαφή με τις τέχνες, που το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ προτείνει, υπηρετεί τόσο την κλασική, όσο και την πρωτοποριακή τους έκφραση. Υπηρετεί το Διεθνή χαρακτήρα του Θεσμού και ταυτόχρονα τον προστατεύει με αποκλειστικές συμμετοχές κι εκδηλώσεις που επιλέχθηκαν για να στηρίξουν τους θεματικούς κύκλους.

αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2010 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.