HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Τα διοικητικά όρια της Περιφέρειας της Πελοποννήσου πρέπει να βρουν τα γεωγραφικά της όρια!

«Τα διοικητικά όρια της Περιφέρειας της Πελοποννήσου πρέπει να βρουν τα γεωγραφικά της όρια!» . αυτό τόνισε ο Πάνος Μπεγλίτης στον Πρωθυπου...

«Τα διοικητικά όρια της Περιφέρειας της Πελοποννήσου πρέπει να βρουν τα γεωγραφικά της όρια!». αυτό τόνισε ο Πάνος Μπεγλίτης στον Πρωθυπουργό στη σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη. Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», όλη η Πελοπόννησος είναι μια περιφέρεια- με εξαίρεση την Αχαΐα και την Ηλεία που πάνε με τη Δυτική Ελλάδα. Γιατί; Διότι το επιβάλλει η κατανομή των κοινοτικών πόρων. Ο εκλεγόμενος στην Κόρινθο Μπεγλίτης- που έχει άνεση με τον Παπανδρέου ως στενός συνεργάτης του- τον πήρε στο γεωγραφικό φιλότιμο. «Δεν γίνεται ένας Αχαιός Πρωθυπουργός να συμπεριφέρεται ως Δυτικό-ελλαδίτης», του είπε προκαλώντας τα χαμόγελα του κ.Παπανδρέου. Η αλήθεια είναι πως όλοι εμείς οι Αχαιοί θέλαμε την ενιαία Πελοπόννησο αλλά άλλες οι..." βουλές του Καλλικράτη". Ελπίζουμε οτι τα αποτελέσματα του νέου χωροταξικού θα είναι προς όφελος της περιοχής μας και όχι στην επίτευξη μικροπολιτικών στόχων. Άποψη της σελίδας μας είναι πως τα προβλήματα και οι στόχοι, τουλάχιστον της κεντρικής Πελοποννήσου, είναι ενιαία και δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή η διάσπαση είναι προς όφελος των ορεινών και ξεχασμένων χωριών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.