HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα σημείο αναφοράς για τους αγώνες Trail Ride

Tα Καλάβρυτα είναι και θα είναι σημείο αναφοράς για τους αγώνες Trail Ride, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Trail...

Tα Καλάβρυτα είναι και θα είναι σημείο αναφοράς για τους αγώνες
Trail Ride, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Trail Ride 2010
"Γιατί συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την απίστευτη φιλοξενία των κατοίκων, τα μαγικά μέρη για off road αποδράσεις, τις δύσκολες αλλά και ευχάριστες θεαματικές διαδρομές στα γύρω βουνά, τα «καραφλά» και τα «παγκόσμια» μονοπάτια, τις ευκολίες στο «service» από όλους τους φορείς, αλλά πάνω από όλα την ικανότητα να αφήνουν τον κόσμο ευχαριστημένο!
Έτσι, για μια ακόμη χρονιά, το Trail Ride των Καλαβρύτων που αυτή τη φορά ήταν διήμερο, γέμισε με τις καλύτερες αναμνήσεις τους συμμετέχοντες, άσχετα από τις ατυχίες, τις βλάβες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν! Και, νομίζω, πως αυτό είναι τελικά το νόημα των αγώνων Trail Ride, που εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούμε να εντρυφήσουμε στους συμμετέχοντες. Ε, λοιπόν! Πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει!
Η Ομάδα του Off Road Team εργάστηκε για μια ακόμη φορά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους ίδιους εμάς, που το χαρήκαμε με την δική σας ικανοποίηση!
Σε μια διαφορετική εποχή, στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων και του Χελμού, ξεκινήσαμε το Σάββατο μεσημέρι για μια περιήγηση προς την «πίσω πλευρά», φτάνοντας στην Λίμνη Δόξας και τα μαγικά μέρη της Ζαρούχλας και του Πλανητέρου. Η ανάβαση στην «Στύγα» του χιονοδρομικού και η «μονοπατίσια» κατάβαση προς τα Καλάβρυτα ήταν το κερασάκι σε μια υπέροχη τούρτα ενώ σουρούπωνε…
Η επόμενη μέρα, φορτωμένη χιλιόμετρα και ποικίλες διαδρομές, έμπλεξε τους σκληροπυρηνικούς εντουράδες σε μια διαδρομή Extreme, στα ίχνη των μονοπατιών των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που δοξάστηκε πριν από 8-9 χρόνια στην περιοχή. Δυσκολότερή της… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Οι Rally Raiders απόλαυσαν μια διαδρομή εύκολη και ευχάριστη, αλλά με αρκετές απαιτήσεις σε πλοήγηση, σε μια εποχή που η φύση ήταν ντυμένη στα καλύτερά της, και τα μελίσσια να βουίζουν παντού!
Αφετηρία και κέντρο του αγώνα ήταν ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Οδοντωτού των Καλαβρύτων, όπου έγινε και η πολυπληθής απονομή!"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.