HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανθρώπινο "ποτάμι" στον Βουραϊκό - ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε εξέλιξη το 38ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες πεζοπόροι περπατούν στο απαράμιλλης ομορφιά το...

Σε εξέλιξη το 38ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες πεζοπόροι περπατούν στο απαράμιλλης ομορφιά τοπίο και δίπλα στις γραμμές του θρυλικού οδοντωτού.
Φέτος εκτιμάτε οτι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 2.500 πεζοπόροι. Σύλλογοι απ όλη την Ελλάδα, ομάδες νέων, εκδρομείς και παρέες, συνθέτουν ήδη ένα ανθρώπινο "ποτάμι" 
Η κατάβαση στο φαράγγι γίνεται από τις γραμμές του Οδοντωτού ξεκινώντας από τα Καλάβρυτα και με τελικό προορισμό το Διακοπτό συνολικής απόστασης 22 χλμ.
Οι περισότερι επιλέγουν την μικρότερη διαδρομή από τη Ζαχλωρού μέχρι τη στάση Νιάματα. Ο οδοντωτός πραγματοποιεί όλα τα δρομολόγια κανονικά σε χαμηλές ταχύτητες και σταματάει σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς ώστε να εξυπηρετεί τους πεζοπόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.