Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος καλό όλα καλά για το δεκάχρονο που εξαφανίστηκε στο Σούβαρδο

Βρέθηκε πριν από λίγο το δεκάχρονο παιδί. Είχε χάσει τον προσανατολισμό του και περπατώντας έφτασε στην αρχή του χωριού όπου και εντοπί...

Βρέθηκε πριν από λίγο το δεκάχρονο παιδί. Είχε χάσει τον προσανατολισμό του και περπατώντας έφτασε στην αρχή του χωριού όπου και εντοπίστηκε από κατοίκους. Σώο και αβλαβή παραδόθηκε στους γονείς του.

Ο εννιάχρονος που είχε διαφύγει της προσοχής των γονέων του σήμερα το πρωί στα Καλάβρυτα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το αίσιο τέλος στην περιπετεια με τον 10χρονο που χάθηκε σήμερα στην περιοχή του Σουβαρδου.



 Το χρονικό

Όπως πρώτο μετέδωσε το kalavrytanews.com, το νεαρό παίδι είχε πάει μαζί με τον πατέρα του και την αδελφή του να μαζέψουν μανιτάρια στο Σούβαρδο Καλαβρύτων.

Το παιδί απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να χαθεί. Ο πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. 
Γρήγορη ήταν η κινητοποίηση των δυνάμεων αλλά της 6ης ΕΜΑΚ που με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και ειδική ομάδα 8 ατόμων αλλά και οχήματα της πυροσβεστικής από Αίγιο και Καλάβρυτα έφτασαν στο σημείο. Στο σημείο βρέθηκαν εθελοντές από τα Καλάβρυτα και τα γύρω χωριά ενώ από την αρχή ήταν εκεί η ΠΥ Καλαβρύτων και η Αστυνομία της περιοχής.
Στο σημείο έσπευσε και ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος. Όπως επίσης και ο δήμαρχος των Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς. Στις 4 περίπου το μεσημέρι, το παιδί εμφανίστηκε πλησίον του χωριού. Ειχε χαθεί μεσα στο βουνό, βρέθηκε για λίγο σε ένα καταφύγιο θηραμάτων  και έπειτα μόνο του ακολουθώντας τα συρματοπλέγματα κατηφόρισε και έφτασε κοντά στο χωριό. Είναι απολύτως καλά στην υγεία του 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.