Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ - (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνδημα τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί την τιμία κάρα του Αγίου Αλεξίου πολιούχου της πόλης. Η Ιερά πομπή ξεκίνησε από την Ιε...

Πάνδημα τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί την τιμία κάρα του Αγίου Αλεξίου πολιούχου της πόλης. Η Ιερά πομπή ξεκίνησε από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας αμέσως μετά το πέρας της ολονυκτίας που τελείωσε στις 7:30 το πρωί. Την Τιμία Κάρα του Αγίου μετέφερε ευλαβώς ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευσέβιος συνοδεία μοναχών της Μονής. Η Υποδοχή έγινε μπροστά στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και εψάλη δέηση. Την Αγία Κάρα που πλαισίωνε άγημα φουστανελοφόρ:ων, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Καλαβρύτων κος Αρμπής, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κος Σταθούλιας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης νεολαίας και άθλησης κος Τζόβολος, o Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου κος Παπαχριστόπουλος, ο Διευθυντής οικονομικών του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κος Βασιλόπουλος, η βοηθός Δημαρχου κ Παπαδατου ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Κυριαζής, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων κα Παπαγιαννοπούλου και πλήθος Καλαβρυτινών. Ακολούθησε πομπή έως την Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου όπου και τελείται πανηγυρική Θεία Λειτουργία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.