Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το... άσπρισε στα Καλάβρυτα

Στα λευκά ξύπνησαν τα Καλάβρυτα μετά την νυχτερινή χιονόπτωση. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά απαιτείται προ...

Στα λευκά ξύπνησαν τα Καλάβρυτα μετά την νυχτερινή χιονόπτωση. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά απαιτείται προσοχή σε όλους του οδηγούς που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους. Αυτήν την ώρα 8:30 επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιά σύννεφα με το τοπίο να είναι εξαιρετικής ομορφιάς!!!
Σύμφωνα με το δελτίο καιρού: Κακοκαιρία θα έχουμε σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, σε όλα τα δυτικά με έντονες βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους χαλαζοπτώσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας από τις μεσημβρινές ώρες, χωρίς να αποκλείεται κατά τόπους η εκδήλωση παροδικών όμβρων μέχρι και το τέλος της ημέρας.
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ χιονόνερο ή χιόνι θα πέσει και σε αρκετές πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -9 έως 7 στη βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, από -1 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως 8 με 9 μποφόρ.
ΦΩΤΟ 26/2/2018 ΩΡΑ 7:30π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.