Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο προορισμός Καλάβρυτα «πρωταγωνιστής» της εορταστικής περιόδου

Ο εσωτερικός τουρισμός είναι εδώ, ανακάμπτει και δίνει ανάσα ζωής σε περιοχές που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στο χάρτη των χειμερινώ...

Ο εσωτερικός τουρισμός είναι εδώ, ανακάμπτει και δίνει ανάσα ζωής σε περιοχές που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στο χάρτη των χειμερινών προορισμών ως πρωταγωνιστές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο προορισμός των Καλαβρύτων, που όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των τουριστικών γραφείων Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος των ναυτικών πρακτόρων Γιώργος Τελώνης, είναι ο «πρωταγωνιστής» της εορταστικής περιόδου. Αυτό, όπως τονίζει ο κ. Τελώνης, οφείλεται στην ολοκλήρωση των οδικών δικτύων, που επιτρέπουν την πρόσβαση από την Αθήνα σε μόλις μία ώρα και δέκα λεπτά.

Υψηλές πληρότητες και επισκεψιμότητα, πάντα σύμφωνα με τον κ. Τελώνη, γνώρισαν όλες οι περιοχές γύρω από την Πάτρα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο χειμερινός εγχώριος τουρισμός επέστρεψε για τα καλά και στέλνει μήνυμα και στους ξένους επενδυτές, για την Ελλάδα που είναι ελκυστική πέραν της θερινής περιόδου.

Πλέον η Δυτική Ελλάδα, όπως σημειώνει ο κ. Τελώνης, είναι η πλέον ωφελημένη με τα νέα οδικά δίκτυα καθώς η Θεσσαλονίκη απέχει 4 ώρες από την Πάτρα και η Αθήνα μόλις 2 ώρες.

Την ίδια στιγμή αύξηση 11% επετεύχθη στην επιβατική κίνηση της γραμμής Πάτρα-Ιταλία το 2017, γεγονός που βάζει τέλος σε μια αρνητική πορεία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Τελώνης εκτιμά ότι το στοίχημα για το 2018 θα είναι η σύνδεση της Πάτρας μέσω του σιδηρόδρομου, όπου θα «απογειώσει», όπως τονίζει, τις εμπορικές μεταφορές κ.λ.π.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.