Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΔΗΜΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάνδημα τα Καλάβρυτα τίμησαν την Μνήμη των αδίκως εκτελεσθέντων απο τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής τη 13η Δεκεμβρίου 1943. Δείτε το...

Πάνδημα τα Καλάβρυτα τίμησαν την Μνήμη των αδίκως εκτελεσθέντων απο τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής τη 13η Δεκεμβρίου 1943.
Δείτε το φωτορεπορταζ από το Μνημόσυνο στο Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.
Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εσωτερικών κος Σκουρλέτης, την Αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Κικίλιας. Παρευρίσκονται ακόμα ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Λεβέντης, οι Βουλευτές του Νομού Σπαρτινός (ΣΥΡΙΖΑ), Κατσανιώτης (ΝΔ), Φωτήλας (ΝΔ), Παπαθεοδώρου (Δημ Συμπ) και Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ), ο Αντιπεριφερειάρχης κος Αλεξόπουλος, ο Πρέσβης της Γερμανίας κος κος Jens Plotner, συνοδευόμενος από τον Επίτιμο Πρόξενο της Γερμανίας στην Πάτρα κο Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο Πρέσβης της Αυστρίας, ο Πρέσβης της Πολωνίας,  Δήμαρχοι Αχαΐας, Δήμαρχοι Μαρτυρικών πόλεων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, πολιτευτές και πολλοί άλλοι.
Ομιλία εκφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς (θα μεταδοθεί ολόκληρη)
Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από το Τόπο Θυσίας και όλα όσα έγιναν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.