Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Απόλυτη μοιρασιά στο τοπικό ντέρμπι

Ένα δυνατό και γεμάτο πάθος,   παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο των Καλαβρύτων που φιλοξένησε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Σκεπαστό ...

Ένα δυνατό και γεμάτο πάθος, παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο των Καλαβρύτων που φιλοξένησε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Σκεπαστό και την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που "κόλλησε" στο μηδέν. 
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα Καλάβρυτα αφού μόλις στο 5' κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σκεπαστού, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο Αλεξόπουλος βρήκε το κάθετο δοκάρι. 
Από εκεί και πέρα στο ματς κυριάρχησε η δύναμη με συνέπεια να μην έχουμε ιδιαίτερες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Σταματόπουλος προσπάθησε να μπει στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις αλλά το σουτ που επιχείρησε ανακόπηκε. 

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου. 

Στο δεύτερο μέρος τα Καλάβρυτα μπήκαν περισσότερο επιθετικά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 56' όταν ο Αναγνωστόπουλος έπιασε την κεφαλιά με στόχο την εστία όμως ο Παπαδημητρόπουλος επενέβη έγκαιρα. 
Στο 65΄ο Παπαδόπουλος βρήκε τον χώρο έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.  
Στο 70΄ενα εξαιρετικό χτυπημα φαουλ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Παπαδημητρόπουλος
Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και η ισοπαλία κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε την αστοχία των παικτών των Καλαβρύτων. 
ΣκεπαστόΠαπαδημητρόπουλος, Παπαβραμόπουλος, ΤζόβολοςΤραγότσαλος, Κανελλόπουλος, ΚαράμπελαςΜονοκρούσος, Μανίκας, Μπινιάκο. Σταθόπουλος και Βραχλιώτης. 
Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Λέσης, Ντάλας, Παπαγεωργίου, Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος, ΜπαχάςΚουτρουμάνης, Σταματόπουλος, Αναγνωστόπουλος Θ. και Αναγνωστόπουλος Γ. 















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.