Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από την Βιλιβίνα Καλαβρύτων ο ένας εκ των νεκρών της τραγωδίας στην Δυτική Αττική

Ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 16 συνανθρώπων μας και να αγνο...

Ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 16 συνανθρώπων μας και να αγνοούνται ακόμα 2. 
Οι περισσότεροι νεκροί ανασύρθηκαν σε σπίτια και αυλές στην Μάνδρα. Δυο ανασύρθηκαν νεκροί από την θάλασσα σε Ελευσίνα και στα ΕΛΠΕ. Μεταξύ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com και ένας συμπατριώτης μας από την Βιλιβίνα Καλαβρύτων 81 ετών που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Ασπροπύργου πλησίον της προβλήτας «Ελληνικά Πετρέλαια» και σε απόσταση περίπου εκατόν πενήντα μέτρων από την ακτή. Ο 81χρονος ήταν χειμερινός κολυμβητής και είχε πάει στην θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά για μπάνιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους οικείους του.
Σύμφωνα πάντα με ασφαλής πληροφορίες του kalavrytanews.com, o σορός του εντοπίστηκε από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσια περιοχή έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν.
Περισυλλέγη από στελέχη του λιμενικού και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
H κηδεία του άτυχου συμπατριώτη μας θα γίνει στην Βιλιβίνα Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.