HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Πυροσβέστες Καλαβρύτων διέσωσαν Γερμανίδα πεζοπόρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στην διάσωση Γερμανίδας πεζοπόρου προέβησαν πριν από λίγο, άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, κατά την μία ...

Στην διάσωση Γερμανίδας πεζοπόρου προέβησαν πριν από λίγο, άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα, κατά την μία το μεσημέρι, τρία ζευγάρια μεσήλικων Γερμανών ανέβαιναν στο μονοπάτι από Ζαχλωρού για Μέγα Σπήλαιο. Στην μέση της διαδρομής η μία γυναίκα παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και να ακινητοποιηθεί. Αμέσως ειδοποιήθηκε κάτοικος της Ζαχλωρούς και εκείνος με την σειρά του ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και συντονισμένη. Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα με έξι άνδρες επικεφαλής των οποίων, ο Διοικητής κος Χάρης Γιαννάκης.
Η επιχείρηση, που το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS παρακολούθησε και κατέγραψε από κοντά, ήταν σε όλες τις φάσεις της υποδειγματική.
Οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα. Αμέσως έλεγξαν την κατάσταση της παθούσης και αφού διαπίστωσαν τον τραυματισμό, της τοποθέτησαν ειδικό νάρθηκα στο πόδι και προστατευτικό στον αυχένα και την έβαλαν στο ειδικό φορείο. Την ανέβασαν προσεκτικά σε πολύ δύσβατο και ανηφορικό σημείο και την παρέδωσαν στο Ασθενοφόρο.  
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.