Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε την παρουσίαση για την Ανάπλαση Ιστορικού και τουριστικού κέντρου Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έγκριση της εκπονηθείσας μελέτης, για την έγκαιρη υποβολή πρότασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (σύμφωνα με την πρόσκληση του Περ...

Την έγκριση της εκπονηθείσας μελέτης, για την έγκαιρη υποβολή πρότασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (σύμφωνα με την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος), για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού, εμπορικού και τουριστικού κέντρου Καλαβρύτων» και «Ανάπλαση Ιστορικού, εμπορικού και τουριστικού κέντρου Κλειτορίας», συζήτησε και αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων. 
Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση της πρότασης με την παράταξη Κατσικόπουλου να θέτει ενστάσεις για τα υλικά που θα τοποθετηθούν αλλά και άλλες βελτιώσεις στην μελέτη. Τόσο ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννης, διαβεβαίωσαν το σώμα οτι θα συζητηθούν όλες οι επιμέρους τροποποιήσεις αλλά αυτό που επείγει είναι να εγκριθεί η πρόταση ώστε να υπάρχει έγκαιρη υποβολή. Από την συζήτηση απουσίαζε η παράταξη "Ριζική Ανατροπή" (Κούκιος - Βασιλόπουλος)   
Την παρουσίαση έκανε ο Αρχιτέκτονας κ. Μαρτίνης
Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση που αφορά την «Ανάπλαση Ιστορικού, εμπορικού και τουριστικού κέντρου Καλαβρύτων». Θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση με την παρουσίαση της ανάπλασης του κέντρου Κλειτορίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.