HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο νέος σταθμός διοδίων στον κόμβο Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στον κόμβο ΝΕΟ Αθηνών Πατρών (Πούντας - Καλαβρύτων) 169 χιλιόμετρο και σύμφωνα με το χρονοδιάγ...

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στον κόμβο ΝΕΟ Αθηνών Πατρών (Πούντας - Καλαβρύτων) 169 χιλιόμετρο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα τεθεί στην κυκλοφορία μέσα στον Φεβρουάριο. Οι ασφαλτοστρώσεις είναι αυτές τις μέρες σε πλήρη εξέλιξη  και σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία κάνοντας πολύ πιο εύκολη την διαδρομή από και τα Καλάβρυτα. Στην τελική ευθεία και ο σταθμός διοδίων του κόμβου για την είσοδο των οχημάτων στην Ολυμπία οδό το κόστος του οποίου δεν έχει ακμόμα ανακοινωθεί. 
Συνολικά οι σταθμοί διοδίων θα είναι σε Ελευσίνα, Ισθμό, Ζευγολατιό, Νικολέικα και Ρίο, καθώς και οι πλευρικοί σταθμοί (από Κόρινθο έως Πάτρα) στα Καλάβρυτα, τα Αραχωβίτικα, την Ακράτα, το Δερβένι, το Κιάτο και το Ζευγολατιό.
Δείτε φωτό από τον νέο σταθμό διοδίων στον κόμβο Καλαβρύτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.